Η Πάμελα Άντερσον χωρίς μακιγιάζ σε εκδήλωση για το «νέο κεφάλαιο» της ζωής της - Η φυσική εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.
Η Πάμελα Άντερσον γιορτάζει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της © Instagram/Pamela Anderson
Celebrities

Η Πάμελα Άντερσον αγκαλιάζει τη φυσική ομορφιά - Χωρίς μακιγιάζ σε event στη Νέα Υόρκη

H 56χρονη ηθοποιός είναι το νέο πρόσωπο καμπάνιας κοσμημάτων

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Πάμελα Άντερσον χωρίς μακιγιάζ σε εκδήλωση για το «νέο κεφάλαιο» της ζωής της - Η φυσική εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Η Πάμελα Άντερσον γιορτάζει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, σε συνδυασμό με καινούργιο στιλ.

Η Καναδή ηθοποιός, μοντέλο και ακτιβίστρια είναι ένα από τα πρόσωπα της νέας καμπάνιας διεθνούς φήμης εταιρίας κοσμημάτων. Περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ελάχιστο μακιγιάζ κατά την διάρκεια της παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη.

Συνοδευόταν από τους δύο γιους της Μπράντον και Ντίλαν, οι οποίοι εμφανίζονται μαζί της στην καμπάνια και μίλησε για το πώς αγκαλιάζει τη «φυσική ομορφιά».

«Η δεκαετία του '90 ήταν η δεκαετία του '90 και τώρα είναι το 2023» δήλωσε η 'Αντερσον στο ET. «Μου αρέσει να κάνω πράγματα που είναι διαφορετικά, νιώθω ότι...[και] αυτό είναι ένα νέο κεφάλαιο της ζωής μου».

Σχολίασε ότι, ενώ της αρέσει να μένει χωρίς μακιγιάζ ωστόσο εξακολουθεί να είναι δύο ώρες μπροστά στον καθρέφτη «γιατί η φυσική ομορφιά το απαιτεί».

Πάμελα Άντερσον: «Είμαι πάντα στον κήπω τώρα»

Για την εκδήλωση ήταν ντυμένη κομψά, επέλεξε ένα μεταξωτό πουκάμισο και ένα ψηλόμεσο κρεμ παντελόνι. Δήλωσε ότι στην πραγματικότητα, το να φοράει διαμάντια απέχει πολύ από το πώς ντύνεται τα τελευταία χρόνια.

«Είναι αστείο γιατί, ξέρετε, είμαι πάντα στον κήπο τώρα. Έχω πάντα χώμα κάτω από τα νύχια μου. Οπότε είναι ωραίο να φοράω διαμάντια απλά για να τα αναδείξω λίγο» πρόσθεσε η ηθοποιός υπογραμμίζοντας ότι είναι ευτυχισμένη που φοράει διαμάντια που έχουν δημιουργηθεί στο εργαστήριο.

Σημειώνεται ότι εκτός από την καμπάνια που πρωταγωνιστεί, η Άντερσον έκανε το ντεμπούτο της στο Μπρόντγουεϊ ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία της με τίτλο «Love, Pamela».

«Κάνω πράγματα που πάντα ήθελα να κάνω. Και πάντα λέω στα παιδιά μου: "Αυτό είναι η επιτυχία. Είναι να κάνεις τα πράγματα που αγαπάς"», εξήγησε η σταρ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice