Η Κιμ Καρντάσιαν πόζαρε ξανά με μπικίνι και τα σχόλια στα social media έπεφταν «βροχή»

Τι ενόχλησε τους followers της

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Κιμ Καρντάσιαν: Οι πόζες με μπικίνι και τα σχόλια στα social media - Τι ενόχλησε τους followers της

Viral αλλά για τους λάθος λόγους έγινε για ακόμα μία φορά η Κιμ Καρντάσιαν, αυτή τη φορά για τον τρόπο που επέλεξε να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα τραγουδιστή των Smash Mouth, Steve Harwell.

Ειδικότερα, η γνωστή περσόνα δημοσίευσε την Τετάρτη στο Instagram φωτογραφίες της όπου ποζάρει φορώντας ένα μικροσκοπικό μεταλλικό μπικίνι.«All that glitters is gold», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία, αναφερόμενη στην επιτυχία του συγκροτήματος, «All Star».

Στα σχόλια της ανάρτησης, ωστόσο, ο κόσμος δεν φάνηκε να ενθουσιάστηκε με την «έμπνευση» της Καρντάσιαν αφού δεν ήταν λίγοι που την σχολίασαν για την επιλογή της.

«Κιμ υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν- κυριολεκτικά», σημείωσε κάποιος. «Χαμηλών τόνων κωφάλαλη», συμπλήρωσε άλλος. «Κάποιος πεθαίνει και εσύ χρησιμοποιείς τους στίχους του για να ποστάρεις», σχολίασαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τις αντιδράσεις των follower, τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος δεν φάνηκαν να έχουν πρόβλημα με την επιλογή των λέξεων της, κάνοντας retweet τη φωτογραφία της και προσθέτοντας περισσότερους στίχους: «μόνο πεφταστέρια».

Να θυμίσουμε πως ο Harwell φέρεται να υπέστη ηπατική ανεπάρκεια λόγω εθισμού στο αλκοόλ, γεγονός που οδήγησε στο θάνατό του σε ηλικία 56 ετών.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice