Linda Evangelista
Linda Evangelista © EPA/CHRISTOPHE KARABA
Celebrities

Συγκλονίζει η Linda Evangelista - Αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί δύο φορές με καρκίνο στο στήθος

«Ξέρω ότι βρίσκομαι με το ένα πόδι στον τάφο»

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Linda Evangelista: Αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί 2 φορές με καρκίνο στο στήθος

Η Linda Evangelista αποκάλυψε ότι πάλεψε με τον καρκίνο του μαστού δύο φορές τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η Evangelista εμφανίζεται στο νέο ψηφιακό εξώφυλλο της WSJ. Magazine's Fall Men's Style issue, στο οποίο φωτογραφήθηκε από τον στενό φίλο και διάσημο φωτογράφο μόδας Steven Meisel. Σε μια ειλικρινή συνέντευξη, το σούπερ μόντελ, στα 58 της χρόνια, μοιράστηκε ότι διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2018.

«Εντοπίστηκε στην ετήσια μαστογραφία μου», είπε στο πρακτορείο. «Τα περιθώρια δεν ήταν μεγάλα και λόγω άλλων παραγόντων υγείας, χωρίς δισταγμό, επειδή ήθελα να τα αφήσω όλα πίσω μου και να μην έχω να ασχοληθώ με αυτό, επέλεξα την αμφοτερόπλευρη μαστεκτομή. Νομίζοντας ότι ήμουν καλά και έτοιμη για τη ζωή μου. Ο καρκίνος του μαστού δεν θα επέτρεπα να με σκοτώσει».

Ωστόσο, τον Ιούλιο του 2022, η Evangelista ένιωσε ένα εξόγκωμα στο στήθος της και τελικά έμαθε ότι ο καρκίνος του μαστού της επέστρεψε.

«Σκάψτε μια τρύπα στο στήθος μου», είπε στον ογκολόγο της μετά τη δεύτερη διάγνωσή της. «Δεν θέλω να φαίνεται όμορφη.Θέλω να κάνετε εκσκαφή. Θέλω να δω μια τρύπα στο στήθος μου όταν τελειώσετε. Με καταλαβαίνεις; Δεν πρόκειται να πεθάνω από αυτό».

«Απλά μπήκα σε αυτή την φάση της ζωής μου. Είπα κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις και ξεπέρασε το», πρόσθεσε για την προσέγγισή της στη θεραπεία. «Και αυτό έκανα».

Πρόσφατα, ο ογκολόγος της Evangelista μετά τον καρκίνο της είπε ότι «η πρόγνωσή της είναι καλή», αλλά το μοντέλο παραδέχτηκε ότι δεν ήταν απόλυτα ενθουσιασμένη με τα νέα, ρωτώντας τον γιατρό της: «Γιατί δεν είναι τέλεια;».

«Λοιπόν, από τη στιγμή που έχει επανέλθει μία φορά, υπάρχει μια πιθανότητα», είπε ότι της είπε ο γιατρός, προσθέτοντας ότι έλαβε στις εξετάσεις της αποτελέσματα που αντιπροσωπεύουν τον κίνδυνο υποτροπής του καρκίνου.

«Δύο φορές επιζώσα σε αναμονή»

Η Evangelista αναγνώρισε επίσης ότι επειδή το μέλλον της είναι αβέβαιο, είναι απλώς ευγνώμων για κάθε μέρα.

«Ξέρω ότι βρίσκομαι με το ένα πόδι στον τάφο, έτσι γιορτάζω τη ζωή μου», είπε.«Έχω περάσει από κάποια τρομερά προβλήματα υγείας. Βρίσκομαι σε ένα σημείο όπου είμαι τόσο χαρούμενη γιορτάζοντας το βιβλίο μου [Linda Evangelista Photographed by Steven Meisel], τη ζωή μου. Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι ζωντανή. Οτιδήποτε έρχεται τώρα είναι μπόνους».

Όταν μιλάει για την μάχη της με τον καρκίνο του μαστού, η Evangelista αναφέρεται επίσης στον εαυτό της ως μια «δύο φορές επιζώσα σε αναμονή», παραμένοντας αισιόδοξη, αλλά και υπεύθυνη για τη διατήρηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με την υγεία της. Η ίδια δήλωσε στην WSJ. Magazine ότι μόλις τώρα έφτασε σε ένα σημείο όπου είναι έτοιμη να μοιραστεί τη μάχη της με τον καρκίνο, κάνοντας το με τους δικούς της όρους.

«Το κρατούσα μυστικό. Μόνο μια χούφτα άνθρωποι το γνώριζαν.Και απλά δεν είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που πρέπει να μοιράζονται τα πάντα», δήλωσε στο πρακτορείο.«Σκέφτηκα πως θα το μοιραστώ μια μέρα, αλλά όσο το περνάω, σε καμία περίπτωση. Δεν θέλω η Daily Mail να περιμένει έξω από την πόρτα μου, όπως κάνουν κάθε φορά που συμβαίνει κάτι. 'Η Λίντα εθεάθη για πρώτη φορά μετά το μπλα μπλα μπλα μπλα'».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice