Linda Evangelista
Linda Evangelista © EPA/CHRISTOPHE KARABA
Celebrities

Με μαύρο look, η Linda Evangelista στο «Bookmarc» του Μαρκ Τζέικομπς για να υπογράψει βιβλία της

Το «Linda Evangelista Photographed by Steven Meisel» αναμένεται να πουλήσει εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Linda Evangelista: Το μαύρο look της για να υπογράψει βιβλία της - Το «Linda Evangelista Photographed by Steven Meisel» αναμένεται να πουλήσει εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα.

Το θρυλικό top model των '90s Λίντα Εβαντζέλιστα βρέθηκε στο βιβλιοπωλείο «Bookmarc» του Μαρκ Τζέικομπς για να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της «Linda Evangelista Photographed by Steven Meisel» από τις εκδόσεις Phaidon.

Ντυμένη στα μαύρα το κορυφαίο μοντέλο το οποίο συνοδευόταν από τον ίδιο τον σχεδιαστή μόδας ήταν χαμογελαστή κατά την άφιξή της και πόζαρε σε αρκετές φωτογραφίες με τους θαυμαστές της που είχαν συγκεντρωθεί στο West Village.

Το βιβλίο το οποίο προλογίζει ο συγγραφέας και πρώην συντάκτης της Vogue, Ουίλιαμ Νόργουιτς και περιέχει περισσότερες από 180 φωτογραφίες του κορυφαίου φωτογράφου Στίβεν Μέισελ «ταξιδεύει» τους λάτρεις της μόδας μέσα από τη μακροχρόνια φιλία τους και τις συνεργασίες που την καθόρισαν.

Η αποκάλυψη για την διπλή μάχη με τον καρκίνο του μαστού

Σημειώνεται ότι η Λίντα Εβαντζέλιστα εμφανίζεται στο νέο ψηφιακό εξώφυλλο του Fall Men's Style της WSJ για το οποίο φωτογραφήθηκε από τον διάσημο φίλο της. Σε μια ειλικρινή συνέντευξη, το supermodel -που δωρίζει τα έσοδα από το βιβλίο της σε οργανισμό έρευνας για τον καρκίνο του μαστού, σύμφωνα με το δημοσίευμα- αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2018 για πρώτη φορά.

«Εντοπίστηκε στην ετήσια μαστογραφία μου. Τα περιθώρια δεν ήταν καλά και λόγω άλλων παραγόντων υγείας, χωρίς δισταγμό...επέλεξα την αμφοτερόπλευρη μαστεκτομή» αποκάλυψε.

Ωστόσο, τον Ιούλιο του 2022, η Εβαντζέλιστα ένιωσε ένα εξόγκωμα στο στήθος της και τελικά έμαθε ότι ο καρκίνος του μαστού της επέστρεψε. «Σκάψε μια τρύπα στο στήθος μου» είπε στον ογκολόγο της μετά τη δεύτερη διάγνωσή. «Δεν θέλω να φαίνεται όμορφο. Θέλω να κάνεις εκσκαφή. Δεν πρόκειται να πεθαίνω από αυτό».

Εκτός από το βιβλίο της, το οποίο είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία, όπως αναφέρει το People, το διάσημο μοντέλο πρωταγωνιστεί μαζί με τη Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell), τη Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) και την Kρίστι Τέρλινγκτον (Christy Turlington) στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του AppleTV+, «The Super Models» που ξεκινά στις 20 Σεπτεμβρίου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice