Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ © EPA/Radek Pietruszka
Celebrities

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο πιο δημοφιλής της βασιλικής οικογένειας

Τελευταίοι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο πιο δημοφιλής της βασιλικής οικογένειας - Τελευταίοι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Λίγες ημέρες πριν από τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, στις 8 Σεπτεμβρίου, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι πρώτος στις προτιμήσεις των Βρετανών μεταξύ των άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επικράτησε οριακά της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον, στη νέα έρευνα που διενήργησε η βρετανική εταιρεία δημοσκοπήσεων YouGov. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το 61% των Βρετανών τάσσεται υπέρ της μοναρχίας - ποσοστό ελάχιστα μειωμένο μετά την έκρηξη αγάπης που καταγράφηκε με την είδηση του θανάτου της βασίλισσας σε ηλικία 96 ετών.

To 74% των Βρετανών έχει θετική άποψη για τον πρίγκιπα

Σύμφωνα με το YouGov, για τον Ουίλιαμ θετική άποψη έχει το 74% των Βρετανών, για την Κέιτ το 72%, ενώ η αδελφή του Καρόλου, πριγκίπισσα 'Αννα συγκεντρώνει ποσοστό 73%.

Για τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος ανέλαβε τη σκυτάλη της βρετανικής μοναρχίας μετά τον θάνατο της μητέρας του, στις 8 Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους, έχει θετική γνώμη το 60% των Βρετανών.

Τελευταίοι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ με 31% και 24% αντίστοιχα, ενώ παρατηρείται ότι είναι πολύ πιο δημοφιλείς στους Βρετανούς κάτω των 30 ετών. Αντίθετα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ είναι συνολικά αγαπητοί από όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Ο δευτερότοκος γιος της Ελισάβετ, πρίγκιπας 'Αντριου συνεχίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις το 6% των Βρετανών να δηλώνουν ότι έχουν θετική άποψη για εκείνον.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice