Chris Evans & Alba Baptista
© Φωτογραφίες: ΕPA & Getty Images / Κολάζ: Fotojet
Celebrities

Ο Chris Evans παντρεύτηκε την Alba Baptista σε μυστική τελετή

Ο «Captain America» και η πρωταγωνίστρια του «Warrior Nun» μετρούν 2 χρόνια σχέσης

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο Chris Evans παντρεύτηκε την Alba Baptista υπό άκρα μυστικότητα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο ηθοποιός Κρις Έβανς (Chris Evans) με την καλή του Άλμπα Μπαπτίστα (Alba Baptista), όπως αναφέρουν μεγάλες ταμπλόιντ και ιστοσελίδες.

Ο γάμος έγινε υπό άκρα μυστικότητα το Σάββατο σε ιδιωτική έπαυλη στο Κέιπ Κοντ της Μασαχουσέτης

Ήταν τέτοια η μυστικότητα που οι καλεσμένοι υπέγραψαν συμβόλαια και παρέδωσαν τα κινητά τους πριν την τελετή.

Καλεσμένοι του 42χρονου Έβανς και 26χρονης συζύγου του ήταν μόνο μέλη της οικογένειάς τους και φίλοι τους, όπως ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ο Κρις Χέμσγουορθ και ο Τζέρεμι Ρένερ, καθώς και ο Τζον Κρασίνσκι (John Krasinski) με την σύζυγό του Έμιλι Μπλαντ (Emily Blunt).

Η σχέση του «Captain America» και της Πορτογαλίδας ηθοποιού που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Netflix «Warrior Nun» κρατάει περίπου δύο χρόνια και έγινε γνωστή τον Νοέμβριο του 2022.

Aν και ο φωτογραφικός φακός τους έχει τσακώσει αρκετές φορές μαζί, οι δυο τους κρατούσαν πάντα χαμηλό προφίλ για τη σχέση τους.

Οσο για την εκλεκτή της καρδιάς του «Captain America», η Alba Baptista είναι επίσης ηθοποιός, γεννήθηκε στην Λισσαβώνα και μιλά πέντε γλώσσες. Πρωταγωνίστησε στην ταινία «Η κυρία Χάρις πηγαίνει στο Παρίσι» το 2022 ενώ έγινε γνωστή από τον ρόλο της στην ταινία «Warrior Nun» στο Netflix.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice