Μάρθα Λουίζα: Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας, ανακοίνωσε τον γάμο της με τον Ντουρέκ Βέρετ, τον σαμάνο αρραβωνιαστικό της - H ανάρτηση στο Instagram.
Παντρεύεται η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα της Νορβηγίας © EPA/Lise Aserud
Celebrities

Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας παντρεύεται τον σαμάνο σύντροφό της

Η σχέση της 51χρονης γαλαζοαίματης με τον Ντουρέκ Βέρετ προκάλεσε αναταράξεις στη χώρα της

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μάρθα Λουίζα: Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας, ανακοίνωσε τον γάμο της με τον Ντουρέκ Βέρετ, τον σαμάνο αρραβωνιαστικό της - H ανάρτηση στο Instagram.

Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα, πρωτότοκη κόρη του βασιλιά Χάραλντ του 5ου και της βασίλισσας Σόνιας της Νορβηγίας, παντρεύεται τον σαμάνο αρραβωνιαστικό της, Ντουρέκ Βέρετ, όπως ανακοίνωσε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου του 2024 στο πανέμορφο χωριό Geiranger, στη δυτική Νορβηγία και συγκεκριμένα στο ιστορικό ξενοδοχείο Hotel Union.

«Είμαστε απίστευτα χαρούμενοι που μπορούμε να γιορτάσουμε την αγάπη μας στο όμορφο περιβάλλον του Geiranger. Σημαίνει πολλά για εμάς να συγκεντρώσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα σε ένα μέρος που είναι τόσο πλούσιο σε ιστορία και έντονες φυσικές εμπειρίες. Είναι το τέλειο μέρος για να αγκαλιάσουμε την αγάπη μας», έγραψε το ζευγάρι στην λεζάντα της ανάρτησής του στο Ιnstagram καθώς μοιράστηκαν μια κοινή τους φωτογραφία.

Επίσης αναφέρουν ότι «το χωριό είναι γνωστό για τα εντυπωσιακά φιόρδ και τα βουνά του. Τα φιόρδ περιλαμβάνονται στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και αντιπροσωπεύουν τον πλούσιο πολιτισμό και τη φυσική ομορφιά της χώρας».

Σε ανακοίνωσή τους ο βασιλιάς Χάραλντ και η βασίλισσα Σόνια, δήλωσαν: «Είμαστε χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον Ντουρέκ Βέρετ στην οικογένεια και ανυπομονούμε να γιορτάσουμε τη μεγάλη μέρα μαζί τους. Ευχόμαστε στη Μάρθα και στον Βέρετ ό,τι καλύτερο».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Royalcentral, τo ζευγάρι ακολουθεί την βασιλική παράδοση και τόσο οι γονείς της Σκανδιναβής πριγκίπισσας όσο και ο αδερφός της και διάδοχος του θρόνου παντρεύτηκαν τον ίδιο μήνα.

Η σχέση της πριγκίπισσας Μάρθα Λουίζα και η νορβηγική κοινή γνώμη

Η σχέση της 51χρονης πριγκίπισσας με τον Ντουρέκ Βέρετ, έναν πνευματικό γκουρού του Χόλιγουντ, προκάλεσε αναταράξεις στη Νορβηγία, αφού ο αυτοαποκαλούμενος «σαμάνος έκτης γενιάς» υποστήριξε στο βιβλίο του «Spirit Hacking», ότι ο καρκίνος ήταν επιλογή.

Ο Βέρετ εμπορεύεται επίσης ένα μετάλλιο στον ιστότοπό του, με την ένδειξη «βελτιστοποιητής πνεύματος» το οποίο, όπως ισχυρίζεται, τον βοήθησε να ξεπεράσει τον Covid-19.

Μια δημοσκόπηση τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους διαπίστωσε ότι το 17% των Νορβηγών έχει τώρα χαμηλότερη γνώμη για τη γενικά δημοφιλή βασιλική οικογένεια, αναφέροντας σχεδόν όλοι ως αιτία την πριγκίπισσα και τον σαμάνο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice