Ζιζέλ Μπούντχεν: Για το διαζύγιό της από τον Τομ Μπρέιντι και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τον τελευταίο χρόνο μίλησε το supermodel σε συνέντευξη.
Εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Ζιζέλ, στην οποία αναφέρθηκε εκτενώς στο διαζύγιό της © EPA/Justin Lane
Celebrities

Η Ζιζέλ για το διαζύγιό της: «Πρέπει εσύ να βάλεις τη μάσκα οξυγόνου στον εαυτό σου»

Το supermodel εξομολογείται, ένα χρόνο μετά χωρισμό από τον Τομ Μπρέιντι

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ζιζέλ Μπούντχεν: Για το διαζύγιό της από τον Τομ Μπρέιντι και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τον τελευταίο χρόνο μίλησε το supermodel σε συνέντευξη.

Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη προχώρησε το supermodel Ζιζέλ Μπούντχεν στο People, σχεδόν ένα χρόνο μετά το διαζύγιό της με τον Τομ Μπρέιντι.

«Ήταν πολύ δύσκολο για την οικογένειά μου. Ήταν πολλές, σε κάθε τομέα της ζωής μου», δήλωσε η σταρ μιλώντας για τις δυσκολίες που συνάντησε.

«Νιώθω ότι όποτε βρέχει, ρίχνει καρεκλοπόδαρα. Με όλες τις διαφορετικές ανατροπές που παίρνει η ζωή, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι το καλύτερο που μπορούμε, δεδομένου του τι συμβαίνει στο περιβάλλον μας».

Η Ζιζέλ αποκάλυψε ότι βασίστηκε στον διαλογισμό, στην καθημερινή άσκηση και την διατροφή για να κρατήσει τις ισορροπίες της.

«Νομίζω ότι αν δεν είχα όλα αυτά τα διαφορετικά εργαλεία...θα ήταν πολύ δύσκολο», σημειώνει.

«Και νομίζω ότι όλοι μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό, γιατί όλοι έχουμε περάσει τα δικά μας "σκαμπανεβάσματα" στη ζωή μας».

Ζιζέλ: Επέλεξε να βάλει τον εαυτό της σε προτεραιότητα

Επίσης επέλεξε να βάλει τον εαυτό της σε πρώτη προτεραιότητα. «Κανείς δεν πρόκειται να το κάνει αυτό για σένα. Ο μόνος άνθρωπος είσαι εσύ. Γιατί στο τέλος είσαι εσύ ο πρώτος άνθρωπος που θα επηρεαστεί από αυτό. Και στη συνέχεια, τα παιδιά σου, ο σύζυγός σου, η οικογένειά σου. Πρέπει εσύ να βάλεις τη μάσκα οξυγόνου στον εαυτό σου», πρόσθεσε το supermodel και προέτρεψε τις γυναίκες, ιδιαίτερα τις μητέρες, να μην θεωρούν την αυτοφροντίδα ως μία πράξη εγωισμού.

«Όταν αισθάνεσαι καλά, είσαι καλύτερη μαμά, καλύτερη φίλη, πιο ήρεμη, πιο υπομονετική, πιο τρυφερή, πιο προσγειωμένη. Οπότε δεν μπορείς να αισθάνεσαι ενοχές που δίνεις προτεραιότητα στον εαυτό σου… γιατί αν είσαι άρρωστη, όλοι πονάνε», συμπλήρωσε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice