Η Ναόμι Κάμπελ σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση ψυχής - Το διάσημο μοντέλο μίλησε για τον εθισμό σε ναρκωτικά και αλκοόλ - Πώς νίκησε την κατάχρηση ουσιών.
Η Ναόμι Κάμπελ αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τις ουσίες στο πρώιμο στάδιο της καριέρας της © Instagram/Naomi
Celebrities

«Σκότωνα τον εαυτό μου»: Η Ναόμι Κάμπελ μίλησε για τον αγώνα της ενάντια στις εξαρτήσεις

Πώς τα ναρκωτικά και το αλκοόλ στιγμάτισαν τα πρώτα χρόνια της καριέρας της

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Ναόμι Κάμπελ σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση ψυχής - Το διάσημο μοντέλο μίλησε για τον εθισμό σε ναρκωτικά και αλκοόλ - Πώς νίκησε την κατάχρηση ουσιών.

Μετά την Λίντα Εβαντζέλιστα και τη Σίντι Κρόφορντ, ήρθε η σειρά της Ναόμι Κάμπελ να προχωρήσει σε μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής, στο νέο ντοκιμαντέρ «The Super Models».

H 53χρονη σταρ του μόντελινγκ μίλησε μεταξύ άλλων για τη μάχη που έδωσε με τον εθισμό της στα ναρκωτικά και το αλκοόλ στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, υπογραμμίζοντας ότι ήταν ένας τρόπος για να αντιμετωπίσει τη θλίψη που ένιωθε εξαιτίας της εγκατάλειψης του πατέρα της, καθώς και τον θάνατο του στενού της φίλου και αγαπημένου σχεδιαστή Τζάνι Βερσάτσε.

«Η θλίψη είναι ένα πολύ παράξενο πράγμα στη ζωή μου επειδή δεν [φαίνεται] πάντα. Παθαίνω σοκ και φρικάρω όταν συμβαίνει πραγματικά, και αργότερα είναι που λυγίζω», εξήγησε η Κάμπελ στην κάμερα του Apple TV+.

«Όταν άρχισα να κάνω χρήση, αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που προσπάθησα να καλύψω, τη θλίψη. Νομίζεις, ότι θα επουλώσει αυτή την πληγή. Δεν το κάνει. Μπορεί να προκαλέσει τεράστιο φόβο και άγχος. Γι' αυτό και θύμωσα πολύ».

Στην συνέντευξη κατέστησε σαφές πως γνώριζε ότι η κατάχρηση ουσιών την οδηγούσε σε ένα μονοπάτι που απειλούσε τη ζωή της.

The Super Models — Official Trailer | Apple TV+

Ναόμι Κάμπελ: Το κέντρο αποτοξίνωσης ήταν από τα καλύτερα πράγματα που θα μπορούσα να κάνω για τον εαυτό μου

«Όταν προσπαθείς να καλύψεις κάτι, τα συναισθήματά σου... μίλησες για εγκατάλειψη. Δεν μπορείς να την καλύψεις. Σκότωνα τον εαυτό μου. Ήταν πολύ οδυνηρό», ανέφερε η Κάμπελ και πρόσθεσε:

«Τα λάθη μου, πάντα τα παραδεχόμουν. Επέλεξα να πάω σε κέντρο αποτοξίνωσης. Ήταν ένα από τα καλύτερα και μοναδικά πράγματα που θα μπορούσα να κάνω για τον εαυτό μου εκείνη τη στιγμή. Είναι τρομακτικό να σηκώνεις τον καθρέφτη και να κοιτάζεσαι… μου πήρε πολλά χρόνια για να το δουλέψω και να το αντιμετωπίσω».

Σημειώνεται ότι η Κάμπελ είναι κόρη της χορεύτριας Βάλερι Μόρις με καταγωγή από την Τζαμάικα, ενώ δεν έχει γνωρίσει ποτέ τον πατέρα της.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice