Τα supermodel των προηγούμενων δεκαετιών φωτογραφίζονται ξανά για εξώφυλλο - Σίντι Κρόφορντ, Κάρλα Μπρούνι, Κλόντια Σίφερ, Ναόμι Κάμπελ και άλλες σταρ της μόδας
Οι σταρ του μόντελινγκ φωτογραφίζονται σε ένα τεύχος που έχει στόχο να αμφισβητήσει τον «μύθο της ομορφιάς» © Instagram/Vanity Fair Spain
Fashion

Τα τοπ μόντελ της δεκαετίας του '80 και του '90 ποζάρουν ξανά μαζί - 21 λαμπερές σταρ σε ένα εξώφυλλο

Παραμένουν στο προσκήνιο διανύοντας την έκτη δεκαετία της ζωής τους

62224-137655.jpg
Newsroom |

Τα supermodel των προηγούμενων δεκαετιών φωτογραφίζονται ξανά για εξώφυλλο - Σίντι Κρόφορντ, Κάρλα Μπρούνι, Κλόντια Σίφερ, Ναόμι Κάμπελ και άλλες σταρ της μόδας

Διανύουν όλες την έκτη δεκαετία της ζωής τους και βρίσκονται στον χώρο της μόδας από τη δεκαετία του 1980. Η 57χρονη Σίντι Κρόφορντ, η 50χρονη Εύα Χερτζίκοβα και η 53χρονη Ναόμι Κάμπελ απέδειξαν ότι εξακολουθούν να είναι κυρίαρχες στον κόσμο του μόντελινγκ.

Τα διάσημα μοντέλα φωτογραφήθηκαν για το ισπανικό Vanity Fair, μαζί με τις Χελένα Κρίστενσεν, Κάρλα Μπρούνι και Κλόντια Σίφερ. Το αποτέλεσμα, εντυπωσιακό.

Είκοσι ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα του κόσμου φωτογραφήθηκαν για ένα τεύχος που έχει ως στόχο να αμφισβητήσει τον «μύθο της ομορφιάς».

Η Ναόμι Κάμπελ έδειχνε απολύτως μαγευτική, ενώ κοσμούσε το εξώφυλλο ενός από τα ειδικά τεύχη μόδας του «Vanity Fair», με διάσημα μοντέλα των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών.

Η σταρ της μόδας απέπνεε λάμψη, ενώ φορούσε ένα μαύρο headpiece με φτερά και ένα σύνολο του οίκου μόδας Dolce & Gabbana.

Στη φωτογράφιση συμμετείχαν οι Σίντι Κρόφορντ, Κάρλα Μπρούνι, Κλόντια Σίφερ, Κρίστεν ΜακΜέναμι, Ελισαμπέτα Ντεσί, Κρίστι Τέρλινγκτον, Σαλόμ Χάρλοου, Πενέλοπε Τρι, Εύα Χερτζίκοβα, Λόρεν Χάτον, Ιμάν, Μίλα Γιόβοβιτς, Χελένα Κρίστενσεν, Άμπερ Βαλέτα, Πατ Κλίβελαντ, Στέφανι Σίμουρ, Κάρολιν Μέρφι, Κίρστεν Όουεν και Πολίνα Πορίτζκοβα.

Το τεύχος ήταν αφιερωμένο στα καλύτερα μοντέλα της εποχής της δεκαετίας του 1990 και παρουσίαζε και άλλες διασημότητες από τις δεκαετίες του εξήντα, του εβδομήντα και του ογδόντα.

Στις πρώτες ημέρες της ως μοντέλο, η Ναόμι Κάμπελ πάλεψε με τον εθισμό της στα ναρκωτικά, πηγαίνοντας σε κέντρο αποτοξίνωσης το 1999, μετά από πέντε χρόνια εθισμού στην κοκαΐνη.

Έκτοτε έχει μιλήσει με ειλικρίνεια γι’ αυτή τη σκοτεινή περίοδο. Έχει βγάλει πολλά χρήματα από τον συγκεκριμένο χώρο, έχει γνωρίσει απίστευτη επαγγελματική επιτυχία και έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, πέρυσι παραδέχτηκε ότι ο υψηλών επιδόσεων τρόπος ζωής της στο τζετ-σετ σήμαινε τουλάχιστον μία μεγάλη θυσία: την εξεύρεση ενός μακροχρόνιου ερωτικού συντρόφου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice