Cherry red: Αυτό είναι το χρώμα του φθινοπώρου

Ένα χρώμα που βλέπουμε ήδη σε σακάκια, τσάντες, παπούτσια, νύχια και κραγιόν

Cherry red: Δείτε πώς να φορέσετε τη μεγαλύτερη χρωματική τάση της σεζόν

Με τον καιρό τόσο απρόβλεπτο όσο ποτέ άλλοτε, αναρωτιόμαστε πότε επιτέλους θα γίνει αυτό το εποχιακό «switch» ώστε να φορέσουμε τα στιλάτα φθινοπωρινά μας outfits. Μέχρι αυτή τη στιγμή βέβαια, τα basic κομμάτια της ντουλάπας μας είναι αυτά που προσαρμόζονται στις διαφορετικές θερμοκρασίες και περιστάσεις, και μπορεί να δείχνουν κάπως «κουρασμένα» ή μονότονα. Υπάρχει όμως ένας πολύ εύκολος τρόπος για να δώσετε ζωή στην capsule γκαρνταρόμπα σας, και αυτός είναι η προσθήκη χρώματος.

Για το φθινόπωρο του 2023, είδαμε τους αναμενόμενους τόνους του καφέ και του γκρι στις περισσότερες πασαρέλες. Το χρώμα όμως που πραγματικά ξεχώρισε και ορίστηκε ως η «it» απόχρωση της σεζόν είναι το cherry red. Πρόκειται για μια βαθιά απόχρωση του κόκκινου, που θυμίζει ένα γινωμένο κεράσι.

Εκτός πασαρέλας, οι celebrities έχουν υιοθετήσει ήδη την τάση όπως η Katie Holmes με το σκούρο «κερασί» φόρεμά της, ή η trendsetter Sofia Richie η οποία ενσωμάτωσε την συγκεκριμένη απόχρωση, συνδυάζοντας ένα ασύμμετρο top με μια μπεζ φούστα και ασορτί cherry red τσάντα.

Cherry red: Πώς θα φορέσουμε το trend;

H cherry red απόχρωση θα προσθέσει κομψότητα και μια «cozy» αίσθηση που δένει απόλυτα με τη φθινοπωρινή χρωματική παλέτα. Παρόλο που το συγκεκριμένο χρώμα δεν είναι ιδιαίτερα έντονο ή φωτεινό, εκπέμπει μια δυναμική και ένα σοφιστικέ σεξαπίλ με αποτέλεσμα να τραβάει άμεσα την προσοχή. Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό και να δώσετε μια ενδιαφέρουσα νότα σε μια κατά τα άλλα απλή εμφάνιση με ουδέτερα χρώματα, ή να δημιουργήσετε ένα total μονοχρωματικό look.

Μια cherry red τσάντα ή ένα ζευγάρι παπούτσια όπως οι μπότες είναι αρκετά για να προσθέσουν ένα έξτρα κομψό αποτέλεσμα στο ντύσιμο.

Αν αναρωτιέστε για τους χρωματικούς συνδυασμούς, οι ουδέτερες αποχρώσεις όπως το καφέ, το γκρι και το μπεζ ταιριάζουν ιδανικά. Βέβαια, δεν χρειάζεται να σταματήσετε εκεί. Το βαθύ κόκκινο ταιριάζει υπέροχα και με τα πιο μουντά μπλε όπως το navy blue, το χρώμα του denim, ενώ αναδεικνύεται ιδιαίτερα με τα χρυσά μέταλλα και τις μπρονζέ αποχρώσεις.

@slayaumax

Cherry red accessories elevate every outfit 🍒 top or flop ? #fashiontiktok #fashiontrends #fallfashion #cherryred #shoes #outfit #fall

♬ som original - 💋

Το σκούρο κόκκινο δέρμα σε όλες τις παραλλαγές είναι ένα επίσης mega trend που λατρεύεται αυτή τη στιγμή από πολλές fashion influencers.

Εκτός από τα cherry red δερμάτινα jackets, bombers και σακάκια, είδαμε επίσης και πολλά δερμάτινα παλτό στην απόχρωση αυτή, τα οποία λειτουργούν ως το απόλυτο statement της σεζόν. Ένα μέγα θετικό είναι το γεγονός ότι παρόμοιου τύπου κομμάτια, ακόμα και σε αληθινό δέρμα, μπορούμε να βρούμε εύκολα σε thrifting και second hand μαγαζιά. 

Τέλος, εσείς που αναζητάτε την πιο διακριτική προσέγγιση του συγκεκριμένου χρωματικού trend, μπορείτε δοκιμάσετε μια cherry red απόχρωση στα νύχια σας ή στο κραγιόν σας.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice