Ντέβα Κασέλ, Γκρέις Μπερνς, Ναταλία Μπράιαντ έκαναν το ντεμπούτο τους στο modelling στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου
© Daniele Venturelli/WireImage, Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images, Estrop/Getty Images
Fashion

Ντέβα Κασέλ, Γκρέις Μπερνς, Ναταλία Μπράιαντ έκαναν το ντεμπούτο τους στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Τρία nepo babies που όλα δείχνουν πως θα πάνε μπροστά στη ζωή τους

Ντέβα Κασέλ, Γκρέις Μπερνς, Ναταλία Μπράιαντ: Ανέβηκαν για πρώτη φορά στις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου κάνοντας ντεμπούτο στο modelling.

Μετά την Κάια Γκέρμπερ, τη Λίλα Μος, την Άιρις Λο, που πλέον καθιερώθηκαν στη μόδα ακολουθώντας τα βήματα των μαμάδων τους, κατέφθασε μια νεότερη γενιά nepo babies για να αλώσει τις πασαρέλες. Τον Σεπτέμβριο, τον μήνα που γίνονται οι Εβδομάδες Μόδας σε Νέα Υόρκη, Μιλάνο και Παρίσι, τρεις νέες γόνοι καλών celebrity οικογενειών πήραν μέρος σε σόου. Ντέβα Κασέλ, Γκρέις Μπερνς και Ναταλία Μπράιαντ έκαναν εντυπωσιακό ντεμπούτο συγκεντρώνοντας μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ό,τι τα «καθεστωτικά» μοντέλα. 

Deva Cassel
© Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Ντέβα Κασέλ
Κόρη της Μόνικας Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ. Όμορφη; Μια ζωγραφιά! Με τη γαλλική φινέτσα του μπαμπά και το ιταλικό ταμπεραμέντο που κληρονόμησε από τη μάνα της, σάρωσε στο σόου των Dolce & Gabbana, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου. Η Ντέβα περπάτησε φορώντας ένα μικρό μαύρο φόρεμα με τιράντες, μαύρο καλτσόν, γόβες στιλέτο και τσόκερ-λουλούδι στον λαιμό. Το άνετο στήσιμο και το αγέρωχο περπάτημά της έπεισε τους πάντες ότι είναι πλασμένη για τη δουλειά του μόντελινγκ. Μαζί της επί σκηνής ήταν η Ναόμι, η Ιρίνα Σάικ αλλά και η Βιτόρια Τσερέτι, φημολογούμενο κορίτσι του Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Η 19χρονη σύντομα θα μπει και στην ηθοποιία, αφού έχει ήδη καβατζώσει ρόλο στην ιταλική σειρά του Netflix The Leopard, που είναι γυρισμένη στη Σικελία. Πρόκειται για μια τηλεοπτική προσαρμογή της ταινίας «Γατόπαρδος» του Λουκίνο Βισκόντι, ένα Ντάουντον Άμπεϊ αλά Ιταλικά. Η Ντέβα υποδύεται την Αντζέλικα Σεντάρα, ρόλο που στην ταινία είχε η Κλαούντια Καρντινάλε. 

Dolce & Gabbana | Spring Summer 2024 | Full Show
Grace Burns
© Daniele Venturelli/WireImage

Γκρέις Μπερνς
Και η Γκρέις Μπερνς είναι το γνωστό μήλο της παροιμίας. Έπεσε κάτω από τη μηλιά της μαμάς Κρίστι Τέρλινγκτον, υπερμοντέλας των 90s, και του ηθοποιού Εντ Μπερνς. Έχει πάρει τα καλύτερα γονίδια των γονιών της, τουλάχιστον όσον αφορά την εμφάνιση. Ο χαρακτήρας είναι άλλη ιστορία. Η 19χρονη Γκρέις ντεμπούταρε στο σόου του Οίκου Alberta Ferretti στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Φορούσε ένα εφαρμοστό, φλοράλ φόρεμα με έναν ώμο από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024.

Με μεγάλο ενθουσιασμό, ανέβασε στο instagram ένα βίντεο όπου οι ευχαριστίες προς τους ανθρώπους του Οίκου περίσσευαν. Τον επαγγελματικό προσανατολισμό της Γκρέις τον είχαμε υποπτευθεί ήδη από το 2019. Ήταν τότε που η Κρίστι Τέρλινγκτον ανέβηκε για μια τελευταία φορά στην πασαρέλα για το σόου του Marc Jacobs. Ευχαριστώντας τον στο instagram έγραψε: «Έχω μια κόρη 15 χρονών που θέλω απεγνωσμένα να με δει και να με ακούσει. Και αυτό είναι ένα μέσο που της “μιλάει”».

Alberta Ferretti Spring Summer 2024 Fashion Show
Natalia Bryant
© Estrop/Getty Images

Ναταλία Μπράιαντ
Είναι η μεγάλη κόρη του συγχωρεμένου μπασκετμπολίστα Κόμπι Μπράιντ. Την επέλεξε ο Οίκος Versace για το καστ του σόου Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024. Φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα και ασημένιες γόβες. Η μεγαλύτερη φαν της είναι η Βανέσα Μπράιντ, η περήφανη μαμά, η οποία ξεσάλωσε στο instagram, αλλά και η σπουδαία ηθοποιός Βαϊόλα Ντέιβις. Σε συνέντευξή της στη Vogue, η Ναταλία δήλωσε πως την κάλεσε η ίδια η Ντονατέλα Βερσάτσε να συμμετάσχει στο σόου. «Με καλωσόρισε, ήταν γλυκιά και με έκανε να νιώσω πολύ άνετα στην πρώτη μου πασαρέλα».

Η 20χρονη Ναταλία ανήκει στο πρακτορείο IMG Models, άρα έχει δει ζεστά το θέμα του modelling. Πρότυπό της είναι η Ναόμι, με την έγκριση της μητέρας της μάλιστα. «Η μαμά μου λέει» σημειώνει η Ναταλία, “περπάτα σαν τη Ναόμι αλλά να θυμάσαι να είσαι ο εαυτός σου, βάλε το δικό σου στιλ στο περπάτημα και πάντα με το κεφάλι ψηλά”».

Versace Spring-Summer 2024 | Fashion Show | Versace

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice