Emili_Sindlev
Paris Fashion Week / Photo by Jeremy Moeller on Getty Images
Fashion

Οι 5 top τσάντες του φθινοπώρου μέσα από το στιλ της Emili Sindlev

Μονόχρωμες, με στρας αλλά και καρδούλες, αυτά είναι τα σχέδια που θα λατρέψεις

Τάσεις στις τσάντες για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-24 από την influencer Emili Sindlev.

Αγαπάμε το σκανδιναβικό στιλ για πολλούς λόγους αλλά ένας από τους κυριότερους είναι οι εκκεντρικές, γεμάτες χρώμα εμφανίσεις τους. Μπορεί ο μινιμαλισμός να χαρακτηρίζει την αισθητική αυτού του λαού, αλλά όσον αφορά στη μόδα, το street style άλλα μαρτυράει. 

Ένας τρόπος για να κάνετε ένα λουκ πιο ενδιαφέρον είναι σίγουρα τα αξεσουάρ, χωρίς βέβαια να χρειάζεται να είναι υπερβολικά. Μια καλαίσθητη τσάντα με διαχρονική πολυτέλεια μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνισή σας και αποτελεί επένδυση που αξίζει κάθε γυναίκα να κάνει, όποιο και αν είναι το στιλ της. Παρακάτω θα δείτε τις τσάντες που πρωταγωνιστούν τη φετινή φθινοπωρινή σεζόν, μέσα από το πολύχρωμο και μοναδικό στιλ της δανής στυλίστριας και influencer, Emili Sindlev.

Η cargo τσάντα
Αν αναζητάτε μια τσάντα με στυλ που να χωράει τα απαραίτητα, η cargo είναι ιδανική. Αν και έρχεται από τα 00s, τη βλέπουμε ξανά τη φετινή σεζόν. Έχει πολλά μικρά τσεπάκια για να βρίσκεις τα πάντα, εύκολα και γρήγορα. Επιπλέον, υπάρχει σε διάφορες πρωτότυπες παραλλαγές, για μία άλλοτε street, σικ ή μποέμ πινελιά.

Η κόκκινη τσάντα
Οι πασαρέλες για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-24, παρουσίασαν το κόκκινο χρώμα ως τον απόλυτο πρωταγωνιστή που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σύνολο. Αυτό αρκεί για να προσθέσετε μια κόκκινη τσάντα στην γκαρνταρόμπα σας. Παρόλο που ένα έντονο χρώμα ακούγεται δεσμευτικό, είναι η επιτομή της ευελιξίας. Ταιριάζει με όλα τα ουδέτερα χρώματα, μπορεί να κάνει ιδανικό color blocking με πιο έντονα χρώματα, όπως το φούξια και το πορτοκαλί, επιπλέον αναδεικνύει κάθε μονόχρωμο λουκ. 

Η baguette τσάντα
Ένα είδος τσάντας που μπορείτε να επενδύσετε, καθώς η αξία της θα παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο. Αν επιλέξετε μια designer εκδοχή (Fendi η προσωπική αγαπημένη), σας συμβουλεύουμε να αγοράσετε ένα ουδέτερο, εύκολο χρώμα. Με έναν έντονο αέρα 90s, οι baguettes παραμένουν στην πρώτη γραμμή και είναι ιδανικό κομμάτι για φθινοπωρινά βραδινά λουκ.

Η τσάντα καρδιά
Είναι κατ’ εξοχήν βραδινή τσάντα, γιατί είναι άκαμπτη και συμπαγής, ιδανική για να φωτίσει ένα ντύσιμο και να δώσει επιπλέον λάμψη. Αν έχετε παιχνιδιάρικη διάθεση, μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας αυτό το αξεσουάρ σε σχήμα καρδιάς, που αναμφίβολα θα αναβαθμίσει και την πιο απλή εμφάνιση.

Τσάντα μισοφέγγαρο
Διαχρονική επιλογή που επέστρεψε και τη φετινή σεζόν. Το σχήμα του μισοφέγγαρου σαγηνεύει με το σχέδιο και την πρακτικότητά του. Αν επιλέξετε μια κομψή εκδοχή σε ουδέτερους τόνους, όπως μπεζ, λευκό, καφέ ή και κόκκινο, είναι η απόλυτη all day τσάντα. Το πρωί, μπορεί να συνδυαστεί με τζιν και t-shirt και το βράδυ με ένα κοκτέιλ φόρεμα ή ένα κοστούμι.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice