Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ © EPA/Radek Pietruszka
Celebrities

Το... απαρατήρητο τζόκινγκ του πρίγκιπα Ουίλιαμ στο Σέντραλ Παρκ

Πρώτη επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη μετά το 2014

62224-137655.jpg
Newsroom |

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Το... απαρατήρητο τζόκινγκ του στο Σέντραλ Παρκ - Πρώτη επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη μετά το 2014

Μέλος της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου κυκλοφόρησε άνετα και ξέφυγε από τους παπαράτσι σε μια από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, γιος του βασιλιά Κάρολου Γ’ έκανε τζόκινγκ νωρίς το πρωί στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης στο Μανχάταν την Τρίτη.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ταξίδεψε στις ΗΠΑ για τη Σύνοδο Καινοτομίας του Earthshot Prize, του βραβείου που θεσπίστηκε από τον ίδιο και το Βασιλικό Ίδρυμα του Ηνωμένου Βασιλείου με στόχο την ανάδειξη και περαιτέρω ανάπτυξη των καλύτερων προτάσεων για την αποκατάσταση του πλανήτη.

Η Σύνοδος και η βράβευση των πέντε νικητών για τη συνεισφορά τους στην προστασία του περιβάλλοντος πραγματοποιήθηκαν στο Plaza Hotel, στη Νέα Υόρκη.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ άρχισε το ταξίδι του στις ΗΠΑ με τζόκινγκ στις 7 το πρωί και παραδέχθηκε ότι μπόρεσε να τρέξει χωρίς να τον ακολουθούν παπαράτσι.

«Το έκανα, Βαϊτέα, ναι. Αποφάσισα να ενταχθώ στις ορδές των Νεοϋορκέζων που κάνουν το πρωινό τους τζόκινγκ» είπε, απαντώντας σε ερώτηση που έκανε η βραβευθείσα με το Earthshot πέρυσι, Βαϊτέα Κάουαν. «Ήταν υπέροχο που ξύπνησα στη Νέα Υόρκη ένα ηλιόλουστο πρωί και όχι βροχερό, όπως χθες. Ήταν όμορφο που πήρα καθαρό αέρα σήμερα το πρωί» πρόσθεσε.

Prince William describes his morning run in Central Park

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είπε ότι η τελευταία φορά που επισκέφθηκε τη Νέα Υόρκη ήταν το 2014. Εκείνη την εποχή, η Κέιτ Μίντλετον ταξίδεψε μαζί του στο πλαίσιο βασιλικής περιοδείας στο Εθνικό Μνημείο και Μουσείο της 11ης Σεπτεμβρίου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice