Britney Spears
© EPA / NINA PROMMER
Celebrities

«Τα μαχαίρια ήταν ψεύτικα», λέει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά τον αστυνομικό έλεγχο στο σπίτι της

Οι θαυμαστές της ανησύχησαν μετά από βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Britney Spears: Η απάντηση της τραγουδίστριας για τα μαχαίρια μετά τον αστυνομικό έλεγχο

Έλεγχο στο σπίτι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) πραγματοποίησαν οι αρχές στην κομητεία Βεντούρα στην Καλιφόρνια, όταν οι θαυμαστές της εξέφρασαν την ανησυχία τους για ένα βίντεο που κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που την έδειχνε να χορεύει με μαχαίρια. 

Μία πηγή από το περιβάλλον της Spears δήλωσε ότι η τραγουδίστρια είναι μια χαρά και σχολιάζουν: «αυτό είναι υπερβολικό. Ήταν μία κίνηση ελευθερίας, όπως συνεχίζει να κάνει».

Η ανάρτηση - απάντηση της Britney Spears

H δημοφιλής τραγουδίστρια σε νέα της ανάρτηση στο Instagram επιβεβαίωσε την είδηση, γράφοντας σε ανάρτησή της: «Ξέρω ότι τους τρόμαξα όλους με την τελευταία ανάρτηση, αλλά αυτά είναι ψεύτικα μαχαίρια που νοίκιασε η ομάδα μου από ένα κατάστημα στο Λος 'Αντζελες. Δεν είναι αληθινά μαχαίρια. Κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί ή να καλεί την αστυνομία. Προσπαθώ να μιμηθώ μια από τις αγαπημένες μου ερμηνεύτριες την Shakira… από μια παράσταση την οποία εμπνεύστηκα. Στην υγειά των κακών κοριτσιών που δεν φοβόμαστε να ξεπεράσουμε τα όρια και να πάρουμε ρίσκα».

Σύμφωνα με το People, στις 24 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει η πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία της τραγουδίστριας με τίτλο «The Woman in Me» από τον Gallery Books.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice