Η Anya Taylor-Joy παντρεύτηκε στη Βενετία
© Matt Winkelmeyer/Getty Images for Critics Choice Association
Celebrities

Η Anya Taylor-Joy παντρεύτηκε στη Βενετία

Γαμπρός ο μουσικός Malcolm McRae

Anya Taylor-Joy: Η ηθοποιός παντρεύτηκε με τον Malcolm McRae στο Palazzo Pisani Moretta στη Βενετία.

Αν είσαι χρήστης του instagram, τα νέα έφτασαν ήδη στα μάτια σου. Η Άνια Τέιλορ-Τζόι, η ηθοποιός που μεγαλούργησε στο «Γκαμπί της Βασίλισσας», παντρεύτηκε. Εκλεκτός της καρδιάς της ο μουσικός Μάλκομ ΜακΡάι. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που κατέκλυσαν το διαδίκτυο, η τελετή ήταν μυθώδης, ενώ τα συγχαρίκια τους έδωσαν από κοντά διάφοροι διάσημοι. 

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, λίγες μέρες αφότου το ζεύγος συνελήφθη να χαριεντίζεται στο σόου του Dior J’adore στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Οι δυο τους επέλεξαν ένα σχεδόν κλισέ ρομαντικό προορισμό, τη Βενετία. Και για να συνεχίσουμε σε τέμπο κλισέ, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο ιστορικό Palazzo Pisani Moretta, ένα κτίριο του 15ου αιώνα, γοτθικού ρυθμού με βενετσιάνικες αρχιτεκτονικές επιρροές, με θέα το Μεγάλο Κανάλι. Οι καλεσμένοι έφτασαν μέσω θάλασσας, με αγκαζέ θαλάσσια ταξί. «Σε στιλ Τζέιμς Μποντ», σύμφωνα με τις περιγραφές του περιοδικού W.

Το Dior νυφικό δεν ήταν παραδοσιακό. Καταρχάς, δεν ήταν λευκό, αλλά nude, σχεδόν ελαφί. Κατά δεύτερον, δεν ήταν φόρεμα, αλλά ντε πιες, κορσές και φούστα πομπελίδικη, πριγκιπική. Το σύνολο συμπλήρωνε λευκό μακρύ πέπλο. 

Η Anya Taylor-Joy παντρεύτηκε στη Βενετία
© Matt Winkelmeyer/Getty Images for Critics Choice Association

Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, αλλά δεν έλειψαν οι διάσημοι πρώτης γραμμής, όπως η Τζούλια Γκάρνερ, ο Νίκολας Χουλτ, η Κάρα Ντελεβίν. Το όλο σκηνικό θύμιζε ταινία εποχής ή πάρτι με θέμα τη δεκαετία του 1920. Δεν ήταν μόνο το νυφικό που ανταποκρινόταν στα στάνταρ του θεματικού γάμου. Ήταν και το γεγονός ότι και οι καλεσμένοι φορούσαν ρούχα που απηχούσαν τη λάμψη, το στιλ και τη φινέτσα της δεκαετίας του '20. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν επίσης πως στη δεξίωση οι καλεσμένοι φορούσαν μάσκες και έμοιαζαν με μέλη της φλάπερ κοινότητας. Το περιοδικό People αναφέρει πως μετά τα ρύζια και τα κουφέτα όλοι μαζί πήραν brunch στο ξενοδοχείο St. Regis.

Αν η Άνια Τέιλορ-Τζόι είναι απολύτως αναγνωρίσιμη, λίγα είναι γνωστά για τη ζωή του Μάλκολμ ΜακΡέι. Ο Μάλκομ είναι μουσικός από την Αλαμπάμα. Παίζει κιθάρα, πιάνο και τραγουδά στο ροκ γκρουπ More. Τον Μάρτιο του 2022 έγραψε το τραγούδι «Really Want to See You Again», δύο μόλις μέρες αφότου συνάντησε την Άνια. Από τότε οι δυο τους έγιναν αυτοκόλλητοι και εμφανίζονταν χεράκι χεράκι σε μεγάλα event όπως τα πάρτι των Όσκαρ ή τα εγκαίνια του Tiffany & Co. «Βασικά, είμαστε 80 χρονών και ταυτόχρονα 7, και αυτό λειτουργεί πολύ καλά» περιγράφει τη σχέση τους η ηθοποιός. Α, έχουν και μια γάτα. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice