«Ποιος τσιμπάει τον πισινό μου;» - To viral αστείο του πρίγκιπα Ουίλιαμ σε επίσημη φωτογράφιση

Ο διάδοχος του θρόνου έσπασε τα πρωτόκολλα με το χιούμορ του

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Το αστείο που τον έκανε viral - Ο διάδοχος του θρόνου έσπασε τα πρωτόκολλα με το χιούμορ του

Λίγο έξω από τα πρωτόκολλα κινήθηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, σε μία από τις ελάχιστες φορές που «ξεφεύγει» από την πεπατημένη.

Παρά το γεγονός πως ο αδερφός του, πρίγκιπας Χάρι, συνηθίζει να υπερβαίνει τα όρια των όσων ορίζουν τα βασιλικά «πρέπει», ο Ουίλιαμ δεν κάνει συχνά πράγματα που... ξαφνιάζουν.

Ο Χάρι... επαναστάτησε, αρνήθηκε τον τίτλο του, απομακρύνθηκε από τη Βρετανία και την οικογένειά του και τώρα ζει με τη σύζυγό και τα παιδιά του στην Αμερική. Από την άλλη, ο Ουίλιαμ είναι ο γιος-πρότυπο, εκείνος που ακολουθεί κατά γράμμα τους κανόνες, γραμμένους και άγραφους.

Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, λόγω και του ότι είναι ο διάδοχος του θρόνου, φαίνεται πως θέλει να έρθει πιο κοντά στον κόσμο γι' αυτό και έχει αυξήσει τις δημόσιες εμφανίσεις του, από κοινού με την Κέιτ Μίντλετον.

Σε μία από αυτές τις εμφανίσεις, την Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, το ζευγάρι επισκέφθηκε το Grange Pavilion στο Κάρντιφ της Ουαλίας. Εκεί, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ τους αιφνιδίασε όλους αφού λίγο πριν αποχωρήσει και ενώ στέκονταν για μια ομαδική φωτογραφία, είπε ένα αστείο που έκανε τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια.

Ειδικότερα, σε πλάνα που κυκλοφόρησαν ακούγεται να λέει: «Ποιος τσιμπάει τον πισινό μου;», αναφερόμενος φυσικά στο άγγιγμα της συζύγου του στα βραβεία Bafta του 2023, που έγινε viral.

Να σημειωθεί πως ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρέθηκαν στο Κάρντιφ για να γιορτάσουν την 75η επέτειο από την άφιξη του πλοίου HMT Empire Windrush στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και την έναρξη του Μήνα Ιστορίας των Μαύρων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice