Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον © EPA
LOOK News

Ποιο φαγητό μαγειρεύει η Κέιτ Μίντλετον στον πρίγκιπα Γουίλιαμ αλλά εκείνος δεν μπορεί να το φάει

Η αποκάλυψη που έκανε σε φόρουμ

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Ποιο φαγητό της Κέιτ δεν μπορεί να φάει - Η αποκάλυψη που έκανε σε φόρουμ

Μπορεί να είναι πριγκιπικό ζεύγος, αλλά ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με κάθε άλλο ζευγάρι.

Και όπως είναι αναμενόμενο, ένα από αυτά είναι και το ποιος θα μαγειρέψει το φαγητό τους. Οι δυο τους συμμετείχαν σε ένα φόρουμ για την ψυχική υγεία στο BBC Radio 1 και τη φιλανθρωπική οργάνωση The Mix και ρωτήθηκαν τι θα έτρωγαν για βραδινό όταν μετά το τέλος του φόρουμ θα γυρνούσαν στο σπίτι τους.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως δεν το... έχει ιδιαίτερα με την ισορροπία των μπαχαρικών.

«Θα μαγειρέψεις απόψε;» ρώτησε η Κέιτ τον σύζυγό της. «Όχι, νομίζω ότι μάλλον θα είναι κάρυ (σ.σ. αναφέρεται στο πιάτο που προέρχεται από την Ινδία), έτσι δεν είναι;», απάντησε εκείνος.

«Γι' αυτό με κοιτάς δηλαδή;», ρώτησε ξανά η Κέιτ. «Εξαρτάται τι ώρα θα γυρίσουμε», απάντησε ο πρίγκιπας πριν η σύζυγός του συμπληρώσει: «Ναι, μάλλον θα είναι κάρυ ή σολομός τεριγιάκι, κάτι τέτοιο».

Ακολούθως, οι παρουσιαστές Jordan North και Vick Hope τους ρώτησαν σχετικά με το τι προτιμούν: τα πικάντικα ή πιο ήπια πιάτα.

«Δεν μπορώ να φάω το κάρυ πολύ πικάντικο, αρχίζω να ιδρώνω. Δεν είναι ελκυστικό», εξομολογήθηκε ο Γουίλιαμ. «Ενώ εμένα μου αρέσει το καρύκευμα, οπότε πρέπει με κάποιο τρόπο να μαγειρέψω το κάρυ και μετά να προσθέσω επιπλέον καρυκεύματα στο τέλος», πρόσθεσε η Κέιτ.

«Πρέπει να το κάνει ήπιο για εμένα, γιατί αλλιώς ιδρώνω πολύ. Δεν είναι ωραίο θέαμα!», συμπλήρωσε ο Γουίλιαμ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice