Κέιτ Χάντσον: Η ανάρτηση στο Instagram για την Εθνική Ημέρα Βότκας στις ΗΠΑ - Η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να ιδρύσει τη δική της μάρκα ποτών.
Με ανάρτηση στο Instagram τίμησε την Εθνική Ημέρα Βότκας η Κέιτ Χάντσον © Instagram/Kate Hudson
Celebrities

Η Κέιτ Χάντσον γιόρτασε την Εθνική Ημέρα Βότκας με κοκτέιλ στη μπανιέρα

Η διάσημη ηθοποιός διευθύνει τη δική της επωνυμία αλκοολούχων ποτών

62224-137655.jpg
Newsroom |

Κέιτ Χάντσον: Η ανάρτηση στο Instagram για την Εθνική Ημέρα Βότκας στις ΗΠΑ - Η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να ιδρύσει τη δική της μάρκα ποτών.  

Η Κέιτ Χάντσον γιόρτασε την Εθνική Ημέρα Βότκας στις ΗΠΑ όπως της αρμόζει, ποζάροντας με ένα κοκτέιλ σε μπανιέρα.

Η 44χρονη ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram που την έδειχνε να χαμογελά καθώς απολάμβανε κάτι που έμοιαζε με ντράι μαρτίνι, ξαπλωμένη στην μπανιέρα.

«Επαναπροσδιορίζοντας το wet bar την Εθνική Ημέρα της Βότκας», αστειεύτηκε η διάσημη ηθοποιός προσθέτοντας στην ανάρτηση emoji με μπανιέρα και ποτήρι κοκτέιλ.

Η ανάρτηση λειτούργησε επίσης ως διαφήμιση για τη μάρκα βότκας την οποία εμπορεύεται η ίδια η Κέιτ Χάντσον, με την επωνυμία King St. Vodka.

Αν και η Κέιτ Χάντσον συνεχίζει να εργάζεται σταθερά τα τελευταία χρόνια, φαίνεται ότι έχει αναλάβει λιγότερους ρόλους υποκριτικής, ενώ παράλληλα εστιάζεται περισσότερο στην προώθηση της ετικέτας της.

Η ηθοποιός ισχυρίζεται στον ιστότοπο της King St. Vodka ότι η ιδέα για το πολυτελές προϊόν προέκυψε κάποια στιγμή στο παρελθόν όταν έφτιαχνε μια παρτίδα κοκτέιλ πριν από ένα πάρτι, αλλά διαπίστωσε ότι «δεν ήταν 100% εκατό ευχαριστημένη» από τις επιλογές βότκας.

Αφού αναρωτήθηκε επιπλέον εάν «κάποια από αυτές τις βότκες είχαν ιδρυθεί από γυναίκες», η Κέιτ Χάντσον συνειδητοποίησε ότι καμία από αυτές που είχε σκεφτεί δεν ήταν, και έτσι αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική της μάρκα βότκας.

Ο ιστότοπος της μάρκας αναφέρει ότι η King St. Vodka αποστάζεται επτά φορές σε μια εγκατάσταση στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, πριν φιλτραριστεί.

Σημειώνει επίσης ότι το αλκαλικό νερό αναμειγνύεται με το αλκοόλ και διαθέτει 43 τοις εκατό συγκέντρωση, ελαφρώς υψηλότερη από το τυπικό 40 τοις εκατό για τις περισσότερες βότκες.

Νωρίτερα την Τετάρτη, η Κέιτ Χάντσον εθεάθη να κάνει μια σύντομη βόλτα στο Λος Άντζελες με τη μικρότερη κόρη της Ράνι.

Το πεντάχρονο κορίτσι είναι καρπός του δεσμού με τον αρραβωνιαστικό της, Ντάνι Φουτζικάγουα, με τον οποίο έχει σχέση από το 2016.

Παρά το γεγονός ότι έχει κάνει παιδιά με τρεις διαφορετικούς άντρες, η Κέιτ Χάντσον είχε την τύχη να διατηρήσει στενούς δεσμούς με τους πρώην συντρόφους της.

(Με πληροφορίες της Daily Mail)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice