Η Τζέρι Χάλιγουελ έγραψε μία περιπέτεια φαντασίας για νεανικό κοινό - Συγγραφική καριέρα ακολουθεί η πρώην Ginger των Spice Girls.
Η Τζέρι Χάλιγουελ στο Φεστιβάλ Καννών τον Μάιο του 2023 © EPA/Guillaume Horcajuelo
Celebrities

Στη νεανική λογοτεχνία δοκιμάζεται η Ginger των Spice Girls - Νέο βιβλίο από την Τζέρι Χάλιγουελ

Κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα με κεντρική ιδέα τη γυναικεία ενδυνάμωση

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Τζέρι Χάλιγουελ έγραψε μία περιπέτεια φαντασίας για νεανικό κοινό - Συγγραφική καριέρα ακολουθεί η πρώην Ginger των Spice Girls.

Η Τζέρι Χάλιγουελ, η Ginger Spice των Spice Girls, πρέσβειρα Καλής Θέλησης στα Ηνωμένα Έθνη και συγγραφέας δύο απομνημονευμάτων και σειράς παιδικών βιβλίων δοκιμάζεται τώρα στη νεανική λογοτεχνία με μια περιπέτεια φαντασίας.

Το μυθιστόρημά της, με τίτλο «Rosie Frost and the Falcon Queen» έχει ως κεντρική ιδέα την ενδυνάμωση των γυναικών.

Στις σελίδες του, η πραγματική ιστορία και η φαντασία γίνονται ένα, αφηγείται την ιστορία της Ρόζι, ορφανού κοριτσιού που στάλθηκε στο σχολείο Heverbridge, το οποίο ιδρύθηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ Α’ του Ηνωμένου Βασιλείου προς τιμήν της μητέρας της, Αν Μπολέιν στο μυστηριώδες νησί Bloodstone.

Όταν το νησί απειλείται, η Ρόζι ξέρει ότι πρέπει να το σώσει, αλλά δεν μπορεί να το κάνει μόνη της.

Διαπιστώνει ότι η πίστη στον εαυτό της - και στους φίλους της - είναι το πρώτο βήμα για να βρει τη δύναμη που ποτέ δεν ήξερε ότι είχε.

Το βιβλίο, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, χαρακτηρίζεται ως σαρωτική περιπέτεια γεμάτη οικογενειακά μυστικά, συγκλονιστικές προδοσίες, εκπληκτική μουσική και γυναικεία δύναμη, γραμμένη από το εμβληματικό μέλος των Spice Girl, τραγουδοποιό και συγγραφέα.

View this post on Instagram

A post shared by Geri (@gerihalliwellhorner)

Η Τζέρι Χάλιγουελ έχει γράψει βιβλίο για τη ζωή της και τα θέματα υγείας που αντιμετώπισε μεγαλώνοντας με διατροφική διαταραχή και τη σειρά για παιδιά «Ugenia Lavender».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice