Rebel Wilson
Rebel Wilson © EPA/RINGO CHIU
Celebrities

Rebel Rising: Η Ρέμπελ Γουίλσον αποκαλύπτει μυστικά για τη ζωή της

«Υπάρχουν πολλές ιστορίες και προσωπικά πράγματα για τα οποία δεν έχω μιλήσει ποτέ»

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ρέμπελ Γουίλσον: Τα απομηνμονεύματά της με τίτλο «Rebel Rising» και τα μυστικά που θα αποκαλύψει για τη ζωή της

Η Ρέμπελ Γουίλσον θα αποκαλύψει μυστικά για τη ζωή της στα απομνημονεύματά της με τίτλο «Rebel Rising», που θα κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο του 2024. «Γράφω το βιβλίο τους τελευταίους 18 μήνες γιατί όταν γράφω, πρέπει να είμαι εντελώς μόνη μου και απομονωμένη» δήλωσε η κωμικός, ηθοποιός, τραγουδίστρια και συγγραφέας στο People, ενώ ανέφερε πως «Είναι τόσο συναρπαστικό τώρα που τελείωσε».

Το βιβλίο ακολουθεί την καριέρα της Ρέμπελ Γουίλσον στο Χόλιγουντ από την αρχή. «Όταν ξεκίνησα την υποκριτική για πρώτη φορά στην Αυστραλία και μετά στο Χόλιγουντ, υποδυόμουν λίγο την περσόνα του εαυτού μου. Είσαι εσύ, αλλά μερικές φορές είναι λίγο υπερβολικό για τα κωμικά εφέ ή λίγο διογκωμένο» είπε.

Τόνισε ακόμη ότι οι άνθρωποι που τη συναντούν εκπλήσσονται όταν βλέπουν ότι δεν μοιάζει με τους θρασύδειλους χαρακτήρες που υποδύεται στην οθόνη.

«Αυτό ήταν το πρώτο εμπόδιο που έπρεπε να ξεπεράσω» είπε και πρόσθεσε: «Πολλοί άνθρωποι σοκάρονται όταν μαθαίνουν ότι έχω πτυχίο νομικής ή ότι έζησα ένα χρόνο στην Αφρική».

Όσο για το γιατί αποφάσισε να αφηγηθεί τη ζωή της στα απομνημονεύματα, είπε: «Υπάρχουν πολλές ιστορίες και προσωπικά πράγματα για τα οποία δεν έχω μιλήσει ποτέ». Εκτίμησε ακόμη ότι το βιβλίο είναι το σωστό φόρουμ, επειδή κάθισε και διηγήθηκε τη δική της ιστορία και πράγματα που προκαλούν συναισθήματα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice