Πόλεμος Ισραήλ - Χαμάς: Η Μαντόνα τοποθετείται με ανάρτηση στο Instagram - «Οι συγκρούσεις δεν μπορούν ποτέ να επιλυθούν με βία».
Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο Ισραήλ σχολιάζει σε ανάρτησή της η Μαντόνα © Instagram/Madonna
Celebrities

«Ας προσευχηθούμε όλοι για το Ισραήλ»: Ανάρτηση της Μαντόνα με σκληρό βίντεο

Θέση για τον πόλεμο και τα δραματικά γεγονότα παίρνει η Αμερικανίδα ποπ σταρ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Πόλεμος Ισραήλ - Χαμάς: Η Μαντόνα τοποθετείται με ανάρτηση στο Instagram - «Οι συγκρούσεις δεν μπορούν ποτέ να επιλυθούν με βία».

Θέση για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο Ισραήλ παίρνει η Μαντόνα.

Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα σκληρό όσο και συγκλονιστικό βίντεο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, η Μαντόνα εξηγεί το τι έχει συμβεί από το Σάββατο το πρωί στον πόλεμο Ισραήλ - Χαμάς και ζητά από τον κόσμο να προσευχηθεί για το Ισραήλ.

«Οι συγκρούσεις δεν μπορούν ποτέ να επιλυθούν με βία», αναφέρει μεταξύ άλλων η 65χρονη σταρ.

Όλα αυτά καθώς έως τώρα συνολικά πάνω από 1.100 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί, χιλιάδες είναι οι τραυματίες και στις δύο πλευρές ενώ εκατοντάδες είναι οι απαχθέντες Ισραηλινοί από τη Χαμάς.

Η ανάρτηση της Μαντόνα για το Ισραήλ

«Αυτό που συμβαίνει στο Ισραήλ είναι καταστροφικό. Το να βλέπεις όλες αυτές τις οικογένειες και ειδικά τα παιδιά να συλλαμβάνονται, να δέχονται επίθεση και να δολοφονούνται στους δρόμους είναι αποκαρδιωτικό. Φαντάσου να σου συνέβαινε αυτό;; Είναι ακατανόητο».

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

«Οι συγκρούσεις δεν μπορούν ποτέ να επιλυθούν με βία. Δυστυχώς η Ανθρωπότητα δεν κατανοεί αυτήν την Συμπαντική αλήθεια. Δεν το έχει καταλάβει. Ζούμε σε έναν κόσμο που καταστρέφεται από το μίσος. Η καρδιά μου είναι στο Ισραήλ. Σε οικογένειες και σπίτια που έχουν καταστραφεί. Στα παιδιά που χάνονται. Στα αθώα θύματα που έχουν σκοτωθεί. Σε όλους όσους υποφέρουν ή που θα υποφέρουν από αυτή τη σύγκρουση. Προσεύχομαι για σας. Γνωρίζω ότι αυτό είναι έργο της Χαμάς και υπάρχουν πολλοί αθώοι άνθρωποι στην Παλαιστίνη που δεν υποστηρίζουν αυτήν την τρομοκρατική οργάνωση. Αυτή η τραγική επίθεση θα προκαλέσει περισσότερο πόνο σε όλους. Ας προσευχηθούμε όλοι. Για το Ισραήλ. Για την Ειρήνη».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice