Νάταλι Πόρτμαν: Το μήνυμά της στο Instagram για τον πόλεμο Ισραήλ - Χαμάς - Η πολυβραβευμένη ηθοποιός γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ ως Νάταλι Χέρσλαγκ.
H Νάταλι Πόρτμαν εξέφρασε τις σκέψεις της για τα γεγονότα που συγκλονίζουν τη Μέση Ανατολή © EPA/Mohammed Badra
Celebrities

«Η καρδιά μου έχει γίνει κομμάτια»: Το μήνυμα της Νάταλι Πόρτμαν για τον πόλεμο Ισραήλ - Χαμάς

Η διάσημη ηθοποιός γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ ως Νάταλι Χέρσλαγκ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Νάταλι Πόρτμαν: Το μήνυμά της στο Instagram για τον πόλεμο Ισραήλ - Χαμάς - Η πολυβραβευμένη ηθοποιός γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ ως Νάταλι Χέρσλαγκ.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την επιδρομή που πραγματοποίησε η Χαμάς στα ισραηλινά εδάφη, αστέρες του Χόλιγουντ εκφράζουν τις σκέψεις τους για τα τραγικά γεγονότα που διαδραματίζονται σε αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μεταξύ αυτών, η Νάταλι Πόρτμαν και η Μαντόνα.

Η πολυβραβευμένη ηθοποιός, η οποία γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ ως Νάταλι Χέρσλαγκ, έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram σε μαύρο φόντο ότι «η καρδιά της είναι συντετριμμένη για τους ανθρώπους του Ισραήλ».

«Παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένοι έχουν δολοφονηθεί και απαχθεί από τα ίδια τους τα σπίτια.

»Παρακολουθώ με τρόμο αυτές τις βάρβαρες τακτικές και η καρδιά μου χτυπάει δυνατά με αγάπη και προσευχή για όλες τις οικογένειες που έχουν επηρεαστεί», έγραψε η Πόρτμαν.

Μαντόνα: Αυτό που συμβαίνει στο Ισραήλ είναι καταστροφικό

Από την πλευρά της, η Μαντόνα κοινοποίησε σε ανάρτησή της στο Instagram βίντεο που δείχνει τι έχει συμβεί από το Σάββατο το πρωί σχολιάζοντας ότι αυτό που «συμβαίνει στο Ισραήλ είναι καταστροφικό».

«Το να βλέπεις όλες αυτές τις οικογένειες και ειδικά τα παιδιά να συλλαμβάνονται, να δέχονται επίθεση και να δολοφονούνται στους δρόμους είναι αποκαρδιωτικό. Φανταστείτε να συνέβαινε αυτό σε εσάς; Είναι αδιανόητο» έγραψε η σταρ και συνέχισε:

«Οι συγκρούσεις δεν μπορούν ποτέ να επιλυθούν με βία. Δυστυχώς η Ανθρωπότητα δεν κατανοεί αυτήν την Παγκόσμια αλήθεια. Δεν την έχει καταλάβει ποτέ. Ζούμε σε έναν κόσμο που έχει καταστραφεί από το μίσος. Η καρδιά μου είναι στο Ισραήλ. Σε οικογένειες και σπίτια που έχουν καταστραφεί. Στα παιδιά που χάθηκαν. Στα αθώα θύματα που σκοτώθηκαν. Σε όλους όσοι υποφέρουν ή θα υποφέρουν από αυτή τη σύγκρουση».

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

«Προσεύχομαι για εσάς. Γνωρίζω ότι αυτό είναι έργο της Χαμάς και ότι υπάρχουν πολλοί αθώοι άνθρωποι στην Παλαιστίνη που δεν υποστηρίζουν αυτήν την τρομοκρατική οργάνωση. Αυτή η τραγική επίθεση θα προκαλέσει περισσότερο πόνο σε όλους. Ας προσευχηθούμε όλοι. Για το Ισραήλ. Για την Ειρήνη. Για τον κόσμο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Μαντόνα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice