Kourtney Kardashian
© EPA/NINA PROMMER
Celebrities

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν δεν θέλει καμία αναφορά στον πρώην σύζυγό της

Η έκκληση προς την οικογένειά της

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ουδεμία επαφή με τον πρώην σύζυγό της - Η απαίτηση προς την οικογένειά της

Η διάσημη τηλεπερσόνα Κόρτνεϊ Καρντάσιαν δεν θέλει η οικογένειά της να μιλάει και να σχολιάζει τον πρώην σύζυγό της, Σκοτ Ντίσικ, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: την Πενέλοπε, τον Μέισον και τον Ρέιν.

Η σχέση της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και του Σκοτ Ντίσικ μετά το διαζύγιο

Σύμφωνα με πηγές, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έχει απαιτήσει από την οικογένειά της να μην έχει επαφές με τον πρώην της καθώς «τώρα που δημιουργεί οικογένεια με τον Τράβις Μπάρκερ, δεν υπάρχει χώρος για τον πρώην».

Η Κόρτνεϊ παρακολουθεί στενά τα τρία παιδιά της αλλά ζήτησε από την οικογένειά της να κρατήσει μια απόσταση. Ωστόσο, η Κλόι Καρντάσιαν είναι κοντά στον Σκοτ Ντίσικ και δυσκολεύεται να κόψει επαφές μαζί του.

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Η νέα αρχή με τον Τράβις Μπάρκερ

Τον Ιανουάριο του 2021, η Καρντάσιαν επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον μουσικό Τράβις Μπάρκερ και τον Οκτώβριο του 2021 αρραβωνιάστηκαν. Στις 3 Απριλίου 2022 έκαναν έναν ανεπίσημο γάμο στο Λας Βέγκας ενώ στις 15 Μαΐου 2022 παντρεύτηκαν επίσημα στη Σάντα Μπάρμπαρα. Τον Ιούνιο του 2023, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Μπάρκερ με τους Blink-182 στο Λος Άντζελες, η 44χρονή σταρ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με ένα πλακάτ που έγραφε «Τράβις, είμαι έγκυος»

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ
Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ © EPA/JUSTIN LANE

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice