Πάρις Χίλτον: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη - Η σειρά θα βασιστεί στη βιογραφία της - Οι συντελεστές της φιλόδοξης παραγωγής.
H ζωή της διάσημης κληρονόμου Πάρις Χίλτον θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη © Instagram/Paris Hilton
Celebrities

Η ζωή της Πάρις Χίλτον στη μικρή οθόνη - Η συμφωνία περιλαμβάνει «πολλά μηδενικά»

Η τηλεοπτική σειρά θα βασίζεται στο βιβλίο της διάσημης κληρονόμου

62224-137655.jpg
Newsroom |

Πάρις Χίλτον: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη - Η σειρά θα βασιστεί στη βιογραφία της - Οι συντελεστές της φιλόδοξης παραγωγής.

H ζωή της διάσημης κληρονόμου Πάρις Χίλτον θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη από την ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής A24.

Σύμφωνα με το Deadline η συμφωνία, φέρεται να περιλαμβάνει πολλά μηδενικά.

Η σειρά θα βασίζεται στα βιβλίο της σταρ «Paris: The Memoir» που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2023 από τον εκδοτικό οίκο HarperCollins.

«Έγραψα αυτό το βιβλίο για να μάθει ο κόσμος ποια είμαι σήμερα. Επικεντρώθηκα στις βασικές πτυχές της ζωής μου που οδήγησαν σε αυτό για το οποίο είμαι περισσότερο υπερήφανη -πώς μου αφαίρεσαν τη δύναμη και πώς την ξαναπήρα πίσω, πώς δημιούργησα μια επιτυχημένη επιχείρηση, έναν γάμο και μια οικογένεια», έγραψε η Χίλτον για το βιβλίο της.

«Υπάρχουν τόσες πολλές νέες γυναίκες που πρέπει να ακούσουν αυτή την ιστορία. Δεν θέλω να μάθουν από τα λάθη μου- θέλω να σταματήσουν να μισούν τον εαυτό τους για τα δικά τους λάθη. Θέλω να γελούν, να κλαίνε και να αγκαλιάζουν κάθε πλευρά του εαυτού τους με υπερηφάνεια και χωρίς φόβο».

Την παραγωγή της πολλά υποσχόμενης σειράς υπογράφουν η εταιρεία «11:11 Media» της Xίλτον, η «Lewellen Pictures» της Ντακότα και Ελ Φάνινγκ και η «Middle Child Pictures» του Ντέιβιντ Μπέρναντ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice