Τέιλορ Σουίφτ - «The Eras Tour»: Ξεπέρασε τα 100 εκ. δολάρια η προπώληση εισιτηρίων για την ταινία που θα ταξιδέψει το κοινό στις συναυλίες της ποπ σταρ.
H ταινία με θέμα την Τέιλορ Σουίφτ σημειώνει ρεκόρ προπώλησης εισιτηρίων λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της © EPA/Jason Szenes
Celebrities

Ντελίριο για την ταινία της Τέιλορ Σουίφτ - Ξεπέρασε τα 100 εκ. δολάρια η προπώληση εισιτηρίων

Κατέρριψε το ρεκόρ του «Spider-Man: No Way Home» - Θα προβληθεί σε 100 χώρες

62224-137655.jpg
Newsroom |

Τέιλορ Σουίφτ - «The Eras Tour»: Ξεπέρασε τα 100 εκ. δολάρια η προπώληση εισιτηρίων για την ταινία που θα ταξιδέψει το κοινό στις συναυλίες της ποπ σταρ.

H ταινία «Taylor Swift: The Eras Tour» σημειώνει ρεκόρ προπώλησης εισιτηρίων λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Σύμφωνα με το επίσημο διανομέα της, AMC Theatres τα έσοδα από τις προπωλήσεις παγκοσμίως, μια εβδομάδα πριν από την πολυαναμενόμενη προβολή της, έχουν ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Η ζήτηση του κοινού «ήταν απίστευτη» στις ΗΠΑ, δήλωσε η AMC, «από τις μεγαλύτερες πόλεις μέχρι τις μικρότερες».

Η ταινία με συνολική διάρκεια 168 λεπτών σε σκηνοθεσία Σαμ Γουέντς θα «ταξιδέψει» τους θεατές στις συναυλίες που έδωσε η Τέιλορ Σουίφτ στο SoFi Stadium στην Καλιφόρνια.

Όπως αναφέρει το Deadline, η πολυαναμενόμενη συναυλιακή ταινία έχει καταρρίψει κάθε προσδοκία σε πωλήσεις εισιτηρίων από τις 31 Αυγούστου που ανακοινώθηκε.

TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR Concert Film Official Trailer

Θα προβληθεί σε 8.500 κινηματογράφους σε 100 χώρες η ταινία της Τέιλορ Σουίφτ

Σημειώνεται ότι έκανε ρεκόρ πωλήσεων μιας ημέρας για την ΑΜC μέσα σε μόλις τρεις ώρες μετά την ζωντανή προβολή της προπώλησης εισιτηρίων, φέρνοντας στα ταμεία συνολικά 26 εκατομμύρια δολάρια ξεπερνώντας το ρεκόρ που κατείχε η ταινία «Spider-Man: No Way Home» με 16,9 εκατομμύρια δολάρια.

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Η 12 φορές νικήτρια Grammy έχει λάβει προσωρινή άδεια από το συνδικάτο SAG-AFTRA, για να μπορέσει να την προωθήσει ενώ ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της «Eras Tour» θα είναι στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής στις 9 Νοεμβρίου.

Η ταινία «Taylor Swift: The Eras Tour» θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Οκτωβρίου, (είναι και ο τυχερός αριθμός της ποπ σταρ), ενώ θα προβληθεί σε 8.500 κινηματογράφους σε 100 χώρες.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice