Η Πάρις Χίλτον
Η Πάρις Χίλτον © EPA/CAROLINE BREHMAN
Celebrities

Πώς η μητρότητα άλλαξε τη ζωή της Πάρις Χίλτον

Τι αποκάλυψε στο αμερικανικό περιοδικό People

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Πάρις Χίλτον: Πώς η μητρότητα άλλαξε τη ζωή της - Τι αποκάλυψε στο αμερικανικό περιοδικό People

Ο ερχομός του γιου της Φοίνιξ, πριν από 8 μήνες, άλλαξε εντελώς τη ζωή της Πάρις Χίλτον.

Μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό People για την επερχόμενη συλλογή ειδών κουζίνας και σπιτιού «Be an Icon», η Πάρις Χίλτον αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η γέννηση του παιδιού της.

«Ο Φοίνιξ είναι απλώς ο κόσμος μου. Είναι το πιο όμορφο αγοράκι», είπε η Χίλτον. «Μεγαλώνει τόσο γρήγορα, και με έκανε να νιώσω τόσο ολοκληρωμένη».

«Απλώς αισθάνομαι το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο κάθε μέρα γι αυτή την όμορφη οικογένεια που έχω», συνέχισε.

Η Χίλτον είπε ακόμα ότι το εκπληκτικό με τη μητρότητα είναι ότι κατάλαβε πόση αγάπη θα μπορούσε να νιώσει για κάποιον. «Νόμιζα ότι ήξερα τι ήταν η αγάπη με τον σύζυγό μου, αλλά μόλις ήρθε το μωρό μου, κατάλαβα πώς ακριβώς είναι η αγάπη για έναν άλλο. Απλώς άλλαξε τη ζωή μου με κάθε τρόπο».

Η ζωή της Πάρις Χίλτον στη μικρή οθόνη - Η συμφωνία περιλαμβάνει «πολλά μηδενικά»

H ζωή της διάσημης κληρονόμου Πάρις Χίλτον θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη από την ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής A24.

Σύμφωνα με το Deadline η συμφωνία, φέρεται να περιλαμβάνει πολλά μηδενικά.

Η σειρά θα βασίζεται στα βιβλίο της σταρ «Paris: The Memoir» που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2023 από τον εκδοτικό οίκο HarperCollins.

«Έγραψα αυτό το βιβλίο για να μάθει ο κόσμος ποια είμαι σήμερα. Επικεντρώθηκα στις βασικές πτυχές της ζωής μου που οδήγησαν σε αυτό για το οποίο είμαι περισσότερο υπερήφανη -πώς μου αφαίρεσαν τη δύναμη και πώς την ξαναπήρα πίσω, πώς δημιούργησα μια επιτυχημένη επιχείρηση, έναν γάμο και μια οικογένεια», έγραψε η Χίλτον για το βιβλίο της.

«Υπάρχουν τόσες πολλές νέες γυναίκες που πρέπει να ακούσουν αυτή την ιστορία. Δεν θέλω να μάθουν από τα λάθη μου- θέλω να σταματήσουν να μισούν τον εαυτό τους για τα δικά τους λάθη. Θέλω να γελούν, να κλαίνε και να αγκαλιάζουν κάθε πλευρά του εαυτού τους με υπερηφάνεια και χωρίς φόβο».

Την παραγωγή της πολλά υποσχόμενης σειράς υπογράφουν η εταιρεία «11:11 Media» της Xίλτον, η «Lewellen Pictures» της Ντακότα και Ελ Φάνινγκ και η «Middle Child Pictures» του Ντέιβιντ Μπέρναντ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice