Britney Spears
© EPA/ NINA PROMMER
Celebrities

Τελικά γιατί η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξύρισε το κεφάλι της το 2007

Η ιστορία πίσω από το συμβάν

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αποκάλυψε γιατί ξύρισε το κεφάλι της το 2007 - Η ιστορία πίσω από το συμβάν 

Μπορεί να πέρασαν 16 ολόκληρα χρόνια αλλά εφόσον το ερώτημα παραμένει, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είπε να αποκαλύψει επιτέλους τον λόγο έκοψε όλα τα μαλλιά της πριν από την κηδεμονία της.

«Με είχαν κοιτάξει τόσο πολύ όταν μεγάλωνα. Με κοίταζαν από πάνω μέχρι κάτω, μου έλεγαν τι γνώμη είχαν για το σώμα μου, από τότε που ήμουν έφηβη. Το ξύρισμα του κεφαλιού μου και η συμπεριφορά μου ήταν οι τρόποι μου για να αντισταθώ», έγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στα απομνημονεύματά της, «The Woman in Me», όπως αναφέρεται σε ένα απόσπασμα που δημοσίευσε το People την Τρίτη 7 Οκτωβρίου.

Μεταξύ άλλων, η Σπίαρς ανέφερε ότι από τη στιγμή που ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς, ανέλαβε τον έλεγχο των προσωπικών, ιατρικών και οικονομικών της υποθέσεων το 2008, εκείνη πλέον δεν είχε κανέναν απόλυτως λόγο στην καθημερινή της ζωή.

«Μου έδωσαν να καταλάβω ότι εκείνες οι μέρες είχαν πλέον τελειώσει. Έπρεπε να αφήσω τα μαλλιά μου να μακρύνουν και να ξαναβρώ τη φόρμα μου. Έπρεπε να πηγαίνω νωρίς για ύπνο και να παίρνω ό,τι φάρμακα μου έλεγαν να πάρω», αποκάλυψε η Σπίαρς.

Το συμβάν έλαβε χώρα ένα βράδυ του 2007 όταν μεταξύ συνεδριών αποτοξίνωσης, η Σπίαρς επισκέφθηκε το Esther's Haircutting Studio στην Tarzana της Καλιφόρνια και ζήτησε να της ξυρίσουν τα μαλλιά της.

Η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου, Έστερ Τογκνόζι, αρνήθηκε αρχικά και η Σπίαρς αναγκάστηκε να πάρει μία μηχανή και να τα κουρέψει μόνη της, την ώρα που παπαράτσι τραβούσαν φωτογραφίες από τα παράθυρα.

«Η κηδεμονία με απογύμνωσε από τη γυναικεία μου υπόσταση, με έκανε παιδί. Έγινα περισσότερο μια οντότητα παρά ένα πρόσωπο στη σκηνή. Πάντα ένιωθα τη μουσική στα κόκκαλα και στο αίμα μου- μου το έκλεψαν αυτό», γράφει η Σπίαρς στο βιβλίο της, το οποίο κυκλοφορεί στις 24 Οκτωβρίου.

«Η γυναίκα μέσα μου ήταν καταπιεσμένη για πολύ καιρό. Ήθελαν να είμαι άγρια στη σκηνή... και να είμαι ένα ρομπότ τον υπόλοιπο χρόνο», κατέληξε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice