Rebecca Loos: Πού βρίσκεται σήμερα το «τρίτο πρόσωπο» στη σχέση του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ;
© Mike Marsland/WireImage
Celebrities

Rebecca Loos: Πού βρίσκεται σήμερα το «τρίτο πρόσωπο» στη σχέση του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ;

Ποια είναι η γυναίκα που, σύμφωνα με την ίδια και τα ταμπλόιντ, έθεσε σε κίνδυνο τον γάμο των Μπέκαμ το μακρινό 2004;

Rebecca Loos: Το 2004 έκανε τη Βρετανία έξαλλη με τον αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας Ντέιβιντ Μπέκαμ και έθεσε σε κίνδυνο τον γάμο του με τη Βικτόρια.

Το 2004 θεωρήθηκε η μεγαλύτερη επιτυχία της ταμπλόιντ δημοσιογραφίας, μετά το 1992 και το σίριαλ αποκαλύψεων των «Sunday Times» σχετικά με τη μυστική ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας και παίκτης τότε της Ρεάλ Μαδρίτης, κατηγορήθηκε για απιστία προς τη Βικτόρια και ξαφνικά βρέθηκε καταμεσής μιας αρένας γεμάτη νηστικά μιντιακά λιοντάρια που ορμούσαν να τον κατασπαράξουν. 

Η Βικτόρια τον υπερασπίστηκε από την πρώτη στιγμή. Λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση του παραπτώματος, οι Μπέκαμ έδωσαν ενωμένοι σαν γροθιά συνέντευξη Τύπου, τσιμπολόγησαν για τρεις ολόκληρες ώρες στο κυριλέ εστιατόριο του Gordon Ramsay σε κεντρικό λονδρέζικο ξενοδοχείο, χαμογέλασαν στα φλας. Μετά αποσύρθηκαν στο σπίτι τους στο Χάρτφορντ Σάιντ, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι «παίχτηκε» στην κρεβατοκάμαρα.

Πολλοί ήταν εκείνοι που αμφισβήτησαν τότε την αξιοπιστία των αποκαλύψεων, όμως το πρόσφατα ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο Beckham στο οποίο τόσο ο Ντέιβιντ όσο και η Βικτόρια αναφέρθηκαν στο σκηνικό, μάλλον επιβεβαιώνει ότι ένα βαρύ νέφος έκατσε πάνω από το Μπέκινχαμ Πάλας την άνοιξη του 2004.

Rebecca Loos: Πού βρίσκεται σήμερα το «τρίτο πρόσωπο» στη σχέση του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ;
© Ferdaus Shamim/WireImage

Η Ρεμπέκα Λόος ως πέτρα του σκανδάλου δεν αναφέρεται στο ντοκιμαντέρ, όμως το όνομά της έχει κυκλοφορήσει ευρέως. Σύμφωνα με τον Τύπο, είναι 46 χρονών. Γεννήθηκε στην Ολλανδία και μεγάλωσε στη Μαδρίτη. Είναι δεύτερη ξαδέλφη του Πιρς Μόργκαν, δημοσιογράφου της Sun, της News of the World (κρατήστε αυτόν τον τίτλο), της Daily Mirror, της MailOnline, όλου του καλού κίτρινου Τύπου δηλαδή.  

Rebecca Loos: Πού βρίσκεται σήμερα το «τρίτο πρόσωπο» στη σχέση του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ;
© Mike Marsland/WireImage

Γνωρίστηκε με τον Ντέιβιντ το 2003 όταν προσλήφθηκε ως προσωπική βοηθός και μεταφράστριά του. Λίγους μήνες μετά την άφιξή του στην ισπανική πρωτεύουσα, ο ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε να διασκεδάζει με μια μελαχρινή γυναίκα, η οποία αργότερα επιβεβαιώθηκε πως ήταν η Λόος.

Τον Απρίλιο του 2004 και ενώ η Λόος είχε απολυθεί από τη θέση του βοηθού, η εφημερίδα News of the World δημοσίευσε ένα άρθρο που ανέφερε πως ο Μπέκαμ είχε δεσμό μαζί της (δάκτυλος του ξαδέλφου;). Λίγο καιρό μετά, η περί ου έδωσε συνέντευξη στο Sky TV όπου δήλωσε: «Υπήρχε μια φανερή έλξη. Περάσαμε πολύ χρόνο μαζί. Δεθήκαμε. Σκεφτόμασταν με τον ίδιο τρόπο, κάναμε τα ίδια αστεία, είχαμε κάποιου είδους σύνδεση». 

Σήμερα δηλώνει μετανιωμένη για όσα ανέφερε στην τηλεόραση. «Ήμουν νέα και ανόητη και πολύ απερίσκεπτη. Δεν σκεφτόμουν πολύ και ενεργούσα παρορμητικά. Νομίζω πως μετανιώνω για τον αντίκτυπο σε όλους. Θα μπορούσα να το κάνω με πιο ευγενικό τρόπο. Δε μετανιώνω που μίλησα, αλλά για τον τρόπο που το έκανα» λέει. 

Αμέσως μετά τη συνέντευξη της Λόος εμφανίστηκαν αρκετές ακόμα γυναίκες που ισχυρίζονταν πως είχαν σχέση με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Εκείνος απάντησε με μια ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον Guardian: «Αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησαν μια σειρά από ακόμα πιο παράλογους και αβάσιμους ισχυρισμούς σχετικά με τον Ντέιβιντ και τη Βικτόρια Μπέκαμ. Το ζευγάρι συνεχίζει να απορρίπτει αυτές τις ιστορίες και δε θα τις σχολιάσει περαιτέρω για την ώρα. Δικηγόροι έχουν λάβει οδηγίες από τον Ντέιβιντ και τη Βικτόρια σχετικά με αυτά τα θέματα». 

Η Ρεμπέκα Λόος Loos με τον Μπόρις Τζόνσον σε πάρτι του 2004 /
Η Ρεμπέκα Λόος Loos με τον Μπόρις Τζόνσον σε πάρτι του 2004 / © Dave Benett/Getty Images

Πριν κοπάσει ο κουρνιαχτός του σκανδάλου, η Ρεμπέκα Λόος άρχισε να πηγαίνει από πάρτι σε πάρτι και από event σε event στο Λονδίνο. Για ένα φεγγάρι έγινε και επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι. Συμμετείχε, μεταξύ άλλων, στα Celebrity Love Island, Big Brother, X Factor και Treasure Island. Σήμερα, όλη αυτή η κινητικότητα είναι μακρινό παρελθόν. Πλέον ψάχνει το ζεν και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως καθηγήτρια γιόγκα και διαλογισμού στη Νορβηγία. Είναι παντρεμένη με γιατρό και έχει δύο παιδιά. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice