Britney Spears
© EPA / NINA PROMMER
Celebrities

Η αποκάλυψη για την έκτρωση έκανε best seller στα pre-orders το βιβλίο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η ανάρτησή της στο Instagram

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στην κορυφή των προπωλήσεων το βιβλίο της - Η ανάρτησή της στο Instagram

Τα «απομνημονεύματα» της Μπρίτνεϊ Σπίαρς φαίνεται πως θα... σπάσει ταμεία αφού έχει γίνει ήδη νούμερο 1 στα pre-orders.

Ειδικότερα, λίγο μετά την αποκάλυψη πως έκανε έκτρωση όταν ήταν σε σχέση με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, το «The Woman in Me» εκτοξεύτηκε στο Νο.1 της λίστας μπεστ σέλερ του Amazon την Τρίτη 17 Οκτωβρίου.

Μάλιστα, η Σπίαρς εξέφρασε την χαρά της με ανάρτηση στα social media, το παραπάνω γεγονός και ευχαρίστησε τους θαυμαστές της που κάνουν ανάρπαστο το βιβλίο πριν από την κυκλοφορία του, στις 24 Οκτωβρίου.

«1 εβδομάδα μέχρι το βιβλίο μου #TheWomanInMe να φτάσει στα ράφια! Σας ευχαριστώ όλους που το κάνατε ήδη #1 στο Amazon !!!» γράφει.

«Αγαπούσα τον Τζάστιν τόσο πολύ. Πάντα περίμενα ότι μια μέρα θα κάναμε οικογένεια μαζί. Απλώς αυτό θα γινόταν πολύ νωρίτερα απ' ό,τι περίμενα», γράφει η Σπίαρς σε ένα απόσπασμα που δημοσίευσε το «People» για την έκτρωση που είχε κάνει.

«Αλλά ο Τζάστιν σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να έχουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι. Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα με μισήσει γι' αυτό, αλλά συμφώνησα να μην κάνω το μωρό. Δεν ξέρω αν αυτή ήταν η σωστή απόφαση. Αν είχε αφεθεί μόνο σε μένα, δεν θα το έκανα ποτέ. Κι όμως, ο Τζάστιν ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας», δήλωσε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice