Η Βικτόρια Μπέκαμ «σπάει» τη σιωπή της για την απιστία του Ντέιβιντ Μπέκαμ
© EPA
Celebrities

Η Βικτόρια Μπέκαμ «σπάει» τη σιωπή της για την απιστία του Ντέιβιντ Μπέκαμ

Το τρίτο πρόσωπο της σχέσης

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Βικτόρια Μπέκαμ: Τι είπε για την απιστία του Ντέιβιντ Μπέκαμ - Το τρίτο πρόσωπο της σχέσης

Η Βικτόρια Μπέκαμ «έσπασε» τη σιωπή της 20 χρόνια μετά για την απιστία του συζύγου της, Ντέιβιντ Μπέκαμ, όσο εκείνος αγωνιζόταν στην Ισπανία για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως αποκάλυψε η ίδια «Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος για εμάς» ενώ από τη πλερά του ο Ντέιβιντ παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει ακόμη πως ξεπέρασαν αυτή τη κρίση του 2003.

Η πρεμιέρα του Ντοκιμαντέρ

Χθες το βράδυ η οικογένεια Μπέκαμ μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους παρακολούθησαν το ντοκιμαντέρ «Beckham» στη πλατφόρμα του Netflix, το οποίο είναι διαθέσιμο από σήμερα. Ο Μπέκαμ και η σχεδιάστρια σύζυγός του συνοδεύονταν από τα τέσσερα παιδιά τους Μπρούκλιν, Ρομέο, Κρουζ και Χάρπερ, καθώς και από την ηθοποιό σύζυγο του Μπρούκλιν, Νίκολα Πελτζ, και το κορίτσι του Ρομέο, Μία Ρίγκαν.

Καλεσμένοι ήταν και οι James Corden, Tana Ramsay, Gary Neville μεταξύ άλλων ενώ μετά διοργανώθηκε πάρτι.

«Αισθανόμασταν ότι ο κόσμος ήταν εναντίον μας»

Στο τελευταίο επεισόδιο η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σχολιάζουν την όπως και οι δύο είπαν «τη πιο δύσκολη στιγμή στη σχέση τους».
«Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος για εμάς, γιατί αισθανόμασταν ότι ο κόσμος ήταν εναντίον μας. Όταν ήμασταν στην Ισπανία, δεν αισθανόμασταν ότι είχαμε ο ένας τον άλλον. Και αυτό είναι λυπηρό. Δεν μπορώ καν να σας περιγράψω πόσο δύσκολο ήταν. Και πόσο με επηρέασε», ανέφερε η Βικτόρια.

«Δεν ξέρω πώς τα καταφέραμε, για να είμαι ειλικρινής. Η Βικτόρια είναι τα πάντα για μένα, το να τη βλέπω να πληγώνεται ήταν απίστευτα δύσκολο, αλλά είμαστε μαχητές και εκείνη τη στιγμή έπρεπε να παλέψουμε ο ένας για τον άλλον, έπρεπε να παλέψουμε για την οικογένειά μας. Και άξιζε να παλέψουμε γι’ αυτό που είχαμε» δήλωσε ο Μπέκαμ για την τότε κατάσταση.
Το τρίτο πρόσωπο της σχέσης ήταν η Ρεμπέκα Λος, η προσωπική βοηθός που έγινε η πέτρα του σκανδάλου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice