Μέριλ Στριπ και Ντον Γκάμερ έκαναν την τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους στα Όσκαρ του 2018
Μέριλ Στριπ και Ντον Γκάμερ έκαναν την τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους στα Όσκαρ του 2018 © EPA/MIKE NELSON
Celebrities

Χωρισμός-βόμβα: Η Μέριλ Στριπ δεν είναι μαζί με τον Ντον Γκάμερ εδώ και 6 χρόνια

Ο γάμος τους μετράει 45 έτη

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Μέριλ Στριπ και ο Ντον Γκάμερ παντρεύτηκαν το 1978 και έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά

Δρόμους χωριστούς έχουν τραβήξει εδώ και πάνω από έξι χρόνια η Μέριλ Στριπ (Meryl Streep) με τον επί 45 έτη σύζυγό της Ντον Γκάμερ (Don Gummer), σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Page Six.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο απλά για χωρισμό (separation) και όχι διαζύγιο μεταξύ της 74χρονης ηθοποιού και του 76χρονου γλύπτη.

«Ο Ντον Γκάμερ και η Μέριλ Στριπ είναι σε διάσταση εδώ και πάνω από 6 χρόνια. Αν και πάντα θα νοιάζονται ο ένας για τον άλλον, έχουν επιλέξει να ζούνε χωριστά», δήλωσε εκπρόσωπος της οσκαρικής ηθοποιού στο Page Six.

Οι δυο τους έχουν να κάνουν από κοινού εμφάνιση από τα Όσκαρ του 2018. Πάντως, πριν λίγες ώρες, η Μέριλ Στριπ εθεάθη να φοράει τη βέρα της στα βραβεία Princesa de Asturias.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1978 και έχει 4 παιδιά: τον 43χρονο τραγουδιστή και τραγουδοποιό Henry Wolfe, καθώς και τρεις κόρες-ηθοποιού, τη Mamie Gummer, τη Grace Gummer και τη Louisa Jacobson. Έχουν επίσης πέντε εγγόνια.

Η Μέριλ Στριπ και ο Ντον Γκάμερ γνωρίστηκαν μέσω του αδερφού της ηθοποιού. Τότε, η Στριπ θρηνούσε ακόμη τον θάνατο του πρώην συντρόφου και συναδέλφου της Στριπ, John Cazale από καρκίνο του πνεύμονα.

Παντρεύτηκαν μόλις έξι μήνες μετά τη γνωριμία τους και έκτοτε κρατούσαν χαμηλό δημόσιο προφίλ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice