Η Τέιλορ Σουίφτ ξεκαθαρίζει τις φήμες για την σεξουαλικότητά της
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Swift ασχολείται με φήμες για τη σεξουαλικότητά της © EPA / JASON SZENES
Celebrities

Η Τέιλορ Σουίφτ ξεκαθαρίζει τις φήμες για την σεξουαλικότητά της

Είχε γίνει στόχος slut shaming τα τελευταία χρόνια

|

Η Τέιλορ Σουίφτ ξεκαθάρισε τις φήμες για την σεξουαλικότητά της επιβεβαιώνοντας ότι δεν είναι μέλος της LGBTQ+ κοινότητας

Η Τέιλορ Σουίφτ χρειάστηκε να ξεκαθαρίσει μια σειρά από φήμες για τον εαυτό της όλα αυτά τα χρόνια και η τραγουδίστρια τελικά απευθύνθηκε σε προηγούμενες εικασίες για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις.

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, η Σουίφτ στις σημειώσεις του νέου της άλμπουμ, «1989 (Taylor's Version)», αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ήρθε αντιμέτωπη με κάθε είδους shaming και φήμες για την προσωπική της ζωή. «Είχα γίνει στόχος slut shaming. Η ένταση αυτής της επίθεσης σίγουρα θα κατακρίνονταν αν συνέβαινε σήμερα», έγραψε.

«Τα αστεία για τον αριθμό των συντρόφων μου», συνέχισε η Σουίφτ. «Η παρερμηνεία των στίχων μου σαν να ήμουν μια ψυχοπαθής, τρελή για άντρες. Η αποδοχή αυτής της αφήγησης από τα μέσα ενημέρωσης. Έπρεπε να το σταματήσω γιατί είχε αρχίσει να πονάει πολύ».

Τέιλορ Σουίφτ: Δεν θα μπορούσα ποτέ ξανά να βγω σε περιστασιακά ραντεβού

Συνέχισε προσθέτοντας, «Έγινε ξεκάθαρο ότι δεν θα μπορούσα ποτέ ξανά να βγω σε περιστασιακά ραντεβού ή ακόμη και να έχω έναν άντρα φίλο με τον οποίο κάνεις πλατωνικά παρέα. Αν με έβλεπαν μαζί του, υποτίθεται ότι κοιμόμουν με αυτόν. Και έτσι απέφυγα να κάνω παρέα με άντρες, να γνωριστώ, να φλερτάρω ή οτιδήποτε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εναντίον μου από μια κουλτούρα που ισχυριζόταν ότι πίστευε στην απελευθέρωση των γυναικών, αλλά με αντιμετώπιζε σταθερά με τους σκληρούς ηθικούς κώδικες της βικτωριανής εποχής».

Τελικά, η Σουίφτ συγκέντρωσε μια ομάδα φίλων «υψηλού προφίλ», όπως η Selena Gomez, η Lena Dunham, η Hailee Steinfeld, η Gigi Hadid, η Cara Delevingne, η Zendaya και η Hayley Williams, μεταξύ άλλων.

Οι γυναικείες φιλίες της Σουίφτ έδωσαν αφορμή για περισσότερες φήμες

«Ήμουν πολύ αισιόδοξη, υπέθεσα ότι θα μπορούσα να το διορθώσω αν απλώς άλλαζα τη συμπεριφορά μου. Σταμάτησα να βγαίνω ραντεβού και αποφάσισα να επικεντρωθώ μόνο στον εαυτό μου, τη μουσική μου και τις γυναικείες μου φιλίες», εξήγησε η Σουίφτ. Και συνέχισε λέγοντας πως ακόμα και όταν έκανε απλώς παρέα με τις φίλες της, εξακολουθούσε να γίνεται στόχος κουτσομπολιών ως bisexual.

«Αν έκανα παρέα μόνο με τις φίλες μου, οι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να το παρερμηνεύσουν με σεξουαλικό τρόπο - σωστά; Αργότερα όμως μάθαινα ότι ο κόσμος μπορούσε και το έκανε».

Στο τέλος της σημείωσης, η Σουίφτ ευχαρίστησε τους θαυμαστές που δεν πίστεψαν τα ταμπλόιντ, γράφοντας: «Ίσως ένα κορίτσι που περιβάλλεται από φίλες στην ενήλικη ζωή της, να αναπληρώνει για την έλλειψή τους από την παιδική της ηλικία».

Η Τέιλορ Σουίφτ  ξεκαθάρισε ότι δεν είναι μέλος της LGBTQ+ κοινότητας

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Swift ασχολείται με φήμες για τη σεξουαλικότητά της. Το 2019, επιβεβαίωσε στη Vogue ότι δεν ήταν μέλος της LGBTQ+ κοινότητας, αφού οι θαυμαστές της νόμισαν ότι το τραγούδι «Me!» ήταν ο τρόπος της να αποκαλυφθεί ως queer. Μιλώντας για το νόημα των στίχων, η Swift εξήγησε: «Τα δικαιώματα αφαιρούνται από όλους όσους δεν είναι straight, λευκοί, cisgender άντρες. Δεν είχα συνειδητοποιήσει μέχρι πρόσφατα ότι μπορούσα να υποστηρίξω μια κοινότητα στην οποία δεν είμαι μέλος της».

Taylor Swift - ME! (feat. Brendon Urie of Panic! At The Disco) ft. Brendon Urie

Η τραγουδίστρια, η οποία αυτή τη στιγμή βγαίνει με τον παίκτη του NFL, Travis Kelce μετά τον χωρισμό της από τον ηθοποιό Joe Alwyn, έχει συνδεθεί όλα αυτά τα χρόνια με αρκετούς celebrities, συμπεριλαμβανομένου του ηθοποιού του Χόλιγουντ Jake Gyllenhaal και των Βρετανών τραγουδιστών της ποπ Harry Styles και Matty Healy.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice