Πέθανε σε ηλικία 50 ετών ο Τάιλερ Κρίστοφερ
O Τάιλερ Κρίστοφερ ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Εύα Λονγκόρια © Getty Images / Arun Nevader
Celebrities

Πέθανε σε ηλικία 50 ετών ο Τάιλερ Κρίστοφερ, γνωστός από το «General Hospital»

Ήταν παντρεμένος με την Εύα Λονγκόρια

62224-137655.jpg
Newsroom |

Πέθανε ο Τάιλερ Κρίστοφερ σε ηλικία 50 ετών, γνωστός από τους ρόλους του στο «General Hospital» και στο «Days of Our Lives» - Ήταν ο πρώην σύζυγος της Εύα Λονγκόρια

Πέθανε ο Τάιλερ Κρίστοφερ, ο ηθοποιός γνωστός για τους ρόλους του στα σίριαλ «General Hospital» και «Days of Our Lives» σε ηλικία 50 ετών.

Ο εκπρόσωπος του Κρίστοφερ, Τσι Μουόι Λο δήλωσε στο CNN ότι ο ηθοποιός πέθανε το πρωί της Τρίτης, 1 Νοεμβρίου.

«Αυτά τα νέα ήταν απίστευτα σοκαριστικά και είμαι συντετριμμένος από την απώλειά του. Ήταν ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, και το πιο σημαντικό, ένας καταπληκτικός φίλος. Η καρδιά μου είναι με τους φίλους και την οικογένειά του που τον αγάπησαν τόσο πολύ», ανέφερε η δήλωση.

«Ο Τάιλερ ήταν μια γλυκιά ψυχή και υπέροχος φίλος για όλους όσους τον γνώριζαν»

Ο συμπρωταγωνιστής του Κρίστοφερ στο «General Hospital», Μορίς Μπέρναρντ, μοιράστηκε επίσης ένα αφιέρωμα για τον ηθοποιό, γράφοντας: «Ο Τάιλερ ήταν ένα πραγματικά ταλαντούχο άτομο που φώτιζε την οθόνη σε κάθε σκηνή που έπαιζε και απολάμβανε να φέρνει χαρά στους πιστούς θαυμαστές του μέσω της υποκριτικής του».

Ο Τάιλερ Κρίστοφερ ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Εύα Λονγκόρια

Το 2008, ο Κρίστοφερ παντρεύτηκε την δημοσιογράφο του ESPN, Μπριέν Πέντιγκο, με την οποία είχε δύο παιδιά. Σύμφωνα με το περιοδικό People, το ζευγάρι τελείωσε τον γάμο του το 2021. Στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Εύα Λονγκόρια από το 2002 έως το 2004.

Ο Κρίστοφερ ήταν περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του Νίκολας Κασαντίν στη δημοφιλή σαπουνόπερα «General Hospital». Πρωταγωνίστησε ως Κασαντίν σε πολλά επεισόδια μεταξύ 1996 και 2016, κερδίζοντας ένα βραβείο Daytime Emmy και τέσσερις επιπλέον υποψηφιότητες για την ερμηνεία του στην σειρά.

Σε μια συνέντευξη του 2017 στο περιοδικό Soap Opera Digest, ο ηθοποιός είπε ότι είχε φύγει από το «General Hospital» για να πάρει μια «προσωπική άδεια», αλλά τελικά δεν επέστρεψε ποτέ. Συνέχισε να πρωταγωνιστεί ως Στεφάν ΝτιΜέρα στη σαπουνόπερα του NBC «Days of Our Lives» μεταξύ 2018 και 2019, μια ερμηνεία για την οποία κέρδισε επίσης μια υποψηφιότητα Daytime Emmy.

General Hospital's Tyler Christopher Dead at 50

Εκτός από τη καριέρα του ως ηθοποιός, ο Κρίστοφερ αντιμετώπισε πολλές προσωπικές δυσκολίες

Το 2019, φέρεται να υποβλήθηκε σε εγχείρηση κρανιοτομής αφού έπεσε στο μπάνιο του στο σπίτι του και τραυμάτισε το κεφάλι του. Τον Μάιο, ο ηθοποιός συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες ως ύποπτος για μέθη, σύμφωνα με τους LA Times.

«Ο Τάιλερ ήταν υπέρμαχος της ψυχικής υγείας και της θεραπείας από ουσίες, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για τους αγώνες του με τη διπολική κατάθλιψη και το αλκοόλ», έγραψε ο Μπέρναρντ στην ανάρτησή του στο Instagram. «Είμαστε πολύ συντετριμμένοι από την απώλεια του αγαπημένου μας φίλου και προσευχόμαστε για τα παιδιά του και τον πατέρα του».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice