Ο ηθοποιός Patrick Dempsey
Πώς αντέδρασε ο Patrick Dempsey όταν έμαθε ότι θεωρείται ο πιο σέξι άνδρας για το 2023 © EPA / ETTORE FERRARI
Celebrities

Ο Patrick Dempsey πιο σέξι άνδρας για το 2023 σύμφωνα με το People

Δείτε το βίντεο του περιοδικού για τον γοητευτικό ηθοποιό

62224-137655.jpg
Newsroom |

Patrick Dempsey: Ο πιο σέξι άνδρας για το 2023 σύμφωνα με το People - Το Grey' s Anatomy και η πορεία του γοητευτικού ηθοποιού

Ο Patrick Dempsey (Πάτρικ Ντέμπσεϊ) είναι, σύμφωνα με το People, ο πιο σέξι άνδρας για το 2023. Ο ηθοποιός, που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο του νευροχειρουργού Derek Shepherd στο Grey's Anatomy του ABC, παίρνει το «στέμμα» του πιο σέξι άνδρα εν ζωή και όχι άδικα. 

«Χαίρομαι που συμβαίνει σε αυτό το σημείο της ζωής μου», λέει στο PEOPLE ο 57χρονος ηθοποιός. 20 χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία με το τηλεοπτικό κοινό, ο Patrick Dempsey ασχολείται και με το Dempsey Centre, το οποίο ίδρυσε προς τιμήν της μητέρας του για να υποστηρίξει ασθενείς με καρκίνο και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Για χρόνια είχε τον «ρόλο» του καρδιοκατακτητή, αποκτώντας φανατικές θαυμάστριες και θαυμαστές, ενώ έχει κοσμήσει δεκάδες εξώφυλλα περιοδικών.

Ο Patrick Dempsey αποκάλυψε ότι μόλις έμαθε ότι κρίθηκε ως ο πιο σέξι άνδρας για το 2023, ξέσπασε σε γέλια, ενώ περιμένει ότι τα παιδιά του ακούγοντας την είδηση θα τον κοροϊδέψουν. «Θα βρουν κάθε λόγο για τον οποίο δεν θα έπρεπε να είμαι», είπε ο ηθοποιός στο People. 

Patrick Dempsey - Ο νέος ρόλος στον κινηματογράφο 

Τον Δεκέμβριο θα επιδείξει τις αγωνιστικές του ικανότητες στη βιογραφική ταινία Ferrari σε σκηνοθεσία του Michael Mann, παίζοντας τον Ιταλό οδηγό Piero Taruffi. Η ταινία του έδωσε ένα μάθημα για το ρίσκο. Η Ferrari θα βγει στους κινηματογράφους την ημέρα των Χριστουγέννων.

Patrick Dempsey - Οδηγός αγώνων και ταχυδακτυλουργός

Ο Patrick Galen Dempsey γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 1966). Έχει εμφανιστεί σε διάφορες ταινίες όπως Heaven Help Us (1985), Loverboy (1989), Hugo Pool (1997), Scream 3 (2000), Sweet Home Alabama (2002), Iron Jawed Angels (2004), Valentine's Day (2010) και Bridget Jones's Baby (2016).

Ο Patrick Dempsey εκτός από ηθοποιός είναι και οδηγός αγώνων, ενώ διατηρεί μια συλλογή σπορ αυτοκινήτων και vintage αυτοκινήτων.

Έχει δύο μεγαλύτερες αδερφές και έναν ετεροθαλή αδερφό, τον Shane Wray. Η μητέρα του, Amanda ήταν γραμματέας σχολείου και ο πατέρας του, William, ήταν ασφαλιστής. Επιπλέον, ο Patrick Dempsey συμμετείχε σε αγώνες ταχυδακτυλουργίας. Το 1981, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Διεθνές Πρωτάθλημα της Ένωσης Ζογκλέρ στην κατηγορία Juniors. Ο Dempsey διαγνώστηκε με δυσλεξία σε ηλικία 12 ετών.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice