Η Μόνικα Μπελούτσι στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Η Μόνικα Μπελούτσι στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης © ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ
Celebrities

Η Μόνικα Μπελούτσι στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Ενθουσιασμένο το κοινό στην άφιξη της Ιταλίδας σταρ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Μόνικα Μπελούτσι στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης - Ενθουσιασμένο το κοινό στην άφιξή της

Η σταρ του Χόλιγουντ, Μόνικα Μπελούτσι, η οποία είναι η επίτιμη καλεσμένη του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης βρέθηκε στο Ολύμπιον, στην πλατεία Αριστοτέλους, το βράδυ της Τετάρτης (09.11).

Η Μόνικα Μπελούτσι έφτασε λαμπερή και χαμογελαστή για να δώσει το παρών στην αποψινή προβολή της ταινίας Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα, που είναι βασισμένο στην παράσταση «Maria Callas: Letters and Memoirs». Η προβολή της ταινίας ήταν προγραμματισμένη για τις 22.30.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Όπως γνωρίζετε η Ελλάδα βρίσκεται βαθιά στην καρδιά μου. Δεν θα πω πολλά για την ταινία. Απολαύστε την προβολή», είπε ανεβαίνοντας στο βήμα πριν ξεκινήσει η προβολή και με αυτά τα λίγα λόγια καλωσόρισε το κοινό της πόλης.

Θεσσαλονίκη: Οι δηλώσεις της Μόνικα Μπελούτσι - «Η Ελλάδα είναι βαθιά στην καρδιά μου»

Έξω από το Ολύμπιον είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, που την υποδέχθηκε θερμά.

Θεσσαλονίκη: Στο Ολύμπιον η Μόνικα Μπελούτσι - Πανδαιμόνιο σινεφίλ
ThessToday.gr - Αυτόγραφο της Μπελούτσι σε Ελληνίδα θαυμάστρια

Το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, εκτός από λαμπερές προσωπικότητες, θα φιλοξενήσει φέτος 270 ταινίες, 194 μεγάλου και 71 μικρού μήκους, στις αίθουσες Ολύμπιον και Παύλος Ζάννας, στις αίθουσες του Λιμανιού, Φρίντα Λιάππα, Τώνια Μαρκετάκη, Τζον Κασσαβέτης, Σταύρος Τορνές, καθώς και στον κινηματογράφο Μακεδονικόν.

Παράλληλα, 79 ταινίες θα μεταδοθούν και διαδικτυακά, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Φεστιβάλ.

Τεράστια αναμονή για τη μεγάλη Ιταλίδα σταρ

Η Μόνικα Μπελούτσι θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη σήμερα 8 και αύριο, Πέμπτη 9 Νοεμβρίου και θα της απονεμηθεί τιμητικός Χρυσός Αλέξανδρος ο ένας από τους δύο της διοργάνωσης. «Η Ιταλίδα ηθοποιός θα βρεθεί στο Φεστιβάλ για να παρουσιάσει την ταινία “Μαρία Κάλλας: Γράμματα και αναμνήσεις” η προβολή της οποίας είναι ενταγμένη στους εορτασμούς για το έτος Μαρία Κάλλας, αλλά και τη “Μαλένα”, την ταινία που την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο», ανακοίνωσε η γενική διευθύντρια του Φεστιβάλ κ. Ζαλαντό.

64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Με Μόνικα Μπελούτσι θα πραγματοποιηθεί η φετινή διοργάνωση - Οι ταινίες και τα βασικά σημεία της συνέντευξης Τύπου.
Η Μόνικα Μπελούτσι θα βρεθεί στο φεστιβάλ για να παρουσιάσει την ταινία «Μαρία Κάλλας: Γράμματα και αναμνήσεις» © ΑΠΕ/ΜΠΕ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice