Bruce Willis: Επιδεινώθηκε η υγεία του - Τι αναφέρει η κόρη του
Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Willis αποσύρθηκε από το Χόλιγουντ, αφού επιβεβαιώθηκε ότι έπασχε από αφασία © ΕΡΑ / FACUNDO ARRIZABALAGA
Celebrities

Bruce Willis: Επιδεινώθηκε η υγεία του - Τι αναφέρει η κόρη του

Δεν αναγνωρίζει πλέον τη Demi Moore

62224-137655.jpg
Newsroom |

Χειροτερεύει η υγεία του Bruce Willis - Δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει την Demi Moore - Τι αναφέρει η κόρη του η διάσημου ηθοποιού

Η υγείας του Bruce Willis χειροτερεύει όσο περνάει ο καιρός. Ο 68χρονος ηθοποιός, ο οποίος πάσχει από μετωποκροταφική άνοια (FTD), έχει σοβαρή απώλεια μνήμης.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Willis αποσύρθηκε από το Χόλιγουντ, αφού επιβεβαιώθηκε ότι έπασχε από αφασία.

Μετά την επιστροφή του από την Ιταλία, η πρώην σύζυγός του Demi Moore επισκέφτηκε τον ηθοποιό, αλλά αυτός δεν κατάφερε να την αναγνωρίσει.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Closer, η 60χρονη ηθοποιός είναι συντετριμμένη, καθώς δεν γνώριζε για την ραγδαία επιδείνωση της υγείας του. Ο Bruce Willis δεν είναι πλέον σε θέση να επικοινωνήσει λεκτικά, ωστόσο διατηρεί τη μνήμη της σημερινής του συζύγου της 45χρονης Emma Heming ​ και των κοριτσιών του, τα οποία αναγνωρίζει ακόμα.

Ο Glen Gordon Caron, φίλος του σταρ Bruce Willis, δήλωσε στη New York Post πριν από μερικές εβδομάδες ότι δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει μαζί του. «Η αίσθησή μου είναι ότι μέσα σε ένα με τρία λεπτά καταλαβαίνει ποιος είμαι», ανέφερε ο ίδιος. «Κάποτε του άρεσε να διαβάζει πολλά βιβλία, αλλά τώρα δεν μπορεί. Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες δεν είναι πλέον στη διάθεσή του. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ο Bruce». 

Η κόρη του Bruce Willis μιλάει για την υγεία του πατέρα της

Η Tallulah, κόρη του Bruce Willis, μοιράστηκε μια ενημέρωση σχετικά με τη συνεχιζόμενη μάχη του πατέρα της με την μετωποκροταφική άνοια. Η οικογένεια είχε ανακοινώσει το 2022 ότι ο Willis θα αποσυρόταν από την καριέρα του ως ηθοποιός λόγω αφασίας, μια πάθηση που επηρεάζει τις γλωσσικές του ικανότητες. Φέτος, η οικογένεια αποκάλυψε ότι η υγεία του Willis είχε επιδεινωθεί περαιτέρω, οδηγώντας στη διάγνωση μετωπιοκοταφικής άνοιας.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο The Drew Barrymore Show, η Tallulah μίλησε για την τρέχουσα κατάσταση του πατέρα της. «Είναι ο ίδιος, κάτι που νομίζω ότι από αυτή την άποψη έχω μάθει ότι είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να ζητήσεις. Βλέπω αγάπη όταν είμαι μαζί του. Και είναι ο μπαμπάς μου και με αγαπάει, κάτι που είναι πραγματικά ξεχωριστό», είπε στην παρουσιάστρια της εκπομπής, Drew Barrymore.

Tallulah Willis Reveals Why Family is Open About Bruce Willis' Condition | The Drew Barrymore Show

Η απόφαση της οικογένειας να συζητήσει ανοιχτά για την υγεία του Willis έγινε για δύο λόγους, όπως εξήγησε η Tallulah κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. «Από τη μια πλευρά, είμαστε ποιοι είμαστε ως οικογένεια, αλλά επίσης, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να διαδώσουμε την ευαισθητοποίηση σχετικά με το FTD. Εάν μπορούμε να δώσουμε κάτι ως οικογένεια για να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους, να το αντιστρέψουμε και να κάνουμε κάτι όμορφο γι 'αυτό, αυτό είναι πραγματικά ξεχωριστό για εμάς», εξέφρασε.

Η μετωποκροταφική άνοια είναι μια προοδευτική νευρολογική διαταραχή που επηρεάζει τον μετωπιαίο και τον κροταφικό λοβό του εγκεφάλου, προκαλώντας αλλαγές στην προσωπικότητα, τη συμπεριφορά και τη γλώσσα. Ενώ η κατάσταση του Willis έχει οδηγήσει στο τέλος της καριέρας του ως ηθοποιός, η οικογένεια παραμένει σταθερή και ενωμένη στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που έρχονται.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice