Μπραντ Πιτ - Ινές ντε Ραμόν
© Φωτογραφίες: ΕΡΑ & Instagram / Κολάζ: Fotojet
Celebrities

Το έκανε επίσημο: Ο Μπραντ Πιτ συστήνει την Ινές ντε Ραμόν ως σύντροφό του

Η πρώτη σοβαρή σχέση του ηθοποιού μετά το διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί

62224-137655.jpg
Newsroom |

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Μπραντ Πιτ, καθώς δεν είναι single τον τελευταίο χρόνο - Πλέον, συστήνει και επίσημα τη σύντροφό του

Μπορεί να είναι ένα χρόνο μαζί, αλλά έγινε μόλις γνωστή η είδηση ότι τον τελευταίο καιρό ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) συστήνει και επίσημα πλέον την Ινές ντε Ραμόν (Ines de Ramon) ως «σύντροφό του».

«Αυτή είναι η πρώτη κανονική σχέση του Μπραντ μετά το διαζύγιο [με την Αντζελίνα Τζολί]. Συστήνει τη Ραμόν ως σύντροφό του. Τα πάει πολύ καλά με την Ινές», ανέφερε πηγή που μίλησε αποκλειστικά στο People.

Και πρόσθεσε: «Είναι υπέροχο που είναι καλά. Η Ινές τον κάνει πολύ ευτυχισμένο».

Πριν λίγες μέρες, ο 59χρονος ηθοποιός και η 33χρονη σχεδιάστρια κοσμημάτων έκαναν κοινή δημόσια εμφάνιση στο LACMA’s Art+Film Gala στο Λος Άντζελες, αλλά δεν φωτογραφήθηκαν μαζί.

«Ήταν μες στα μέλια. Γελούσαν και έκαναν αστεία με τους άλλους καλεσμένους. Φαίνεται να περνούσαν καλά», δήλωσε άλλη πηγή.

Η σχέση Πιτ - Ντε Ραμόν

Μπραντ Πιτ και Ινές ντε Ραμόν έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση τον Νοέμβριο του 2022 σε συναυλία του Μπόνο στο Λος Άντζελες. Τον επόμενο μήνα, η νεαρή σχεδιάστρια κοσμημάτων είχε βρεθεί στην πρεμιέρα της ταινίας «Babylon» του καλού της και μετέπειτα γιόρτασαν τα 59α γενέθλιά του.

Brad Pitt & Rumored GF Ines de Ramon Celebrate His Birthday!

Μετέπειτα, το ζευγάρι άλλαξε χρονιά μαζί σε μια ρομαντική απόδραση στο Cabo San Lucas, όπου φόρεσαν μαγιό και απόλαυσαν τον ήλιο δίπλα στην πισίνα. 

Οι δυο τους πέρασαν πολύ χρόνο μαζί το φετινό καλοκαίρι στην Ευρώπη, όπου η Ινές επισκέφτηκε πολλές φορές τον Μπραντ που γύριζε ταινία για τη Formula 1.

Οι προηγούμενες σχέσεις τους

Μετά το πολύκροτο διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί το 2016, είχαν υπάρξει φήμες για σχέση του Μπραντ Πιτ με την Έμιλι Ρατακόφσκι και τη Νικόλ Ποτουράλσκι.

Από τη μεριά της, η Ινές ντε Ραμόν ήταν παντρεμένη με τον σταρ της σειράς «Vampire Diaries», Πολ Γουέσλεϊ (Paul Wesley). Το ζευγάρι χώρισε τον Μάιο του 2022 έπειτα από τρία χρόνια γάμου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice