Ο Μπραντ Πιτ και ο θετός γιος του Παξ
Ο Μπραντ Πιτ και ο θετός γιος του Παξ © Φωτογραφίες: ΕΡΑ & Instagram / Κολάζ: Fotojet
Celebrities

Σάλος με την ανάρτηση του γιου του Μπραντ Πιτ: «Χρόνια πολλά, απαίσιε άνθρωπε»

Tα διόλου κολακευτικά λόγια που είχε γράψει ο Παξ Τζολί-Πιτ για τον θετό του πατέρα

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μπραντ Πιτ: Η σοκαριστική ανάρτηση του γιου του, Παξ, για τη Γιορτή του Πατέρα - «Έχεις κάνει τη ζωή μας κόλαση»

Παγκόσμια αίσθηση έχει προκαλέσει αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail, η οποία αποκαλύπτει παλιά ανάρτηση του Παξ Τζολί-Πιτ, υιοθετημένου γιου της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, να καταφέρεται με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του θετού πατέρα του.

Σύμφωνα με την βρετανική tabloid, ο 19χρονος σήμερα Παξ, ο δεύτερος μεγαλύτερος σε ηλικία από τα συνολικά έξι παιδιά του πρώην ζεύγους, είχε ανεβάσει ένα άκρως επιθετικό story στο Instagram το 2020 για τον Μπραντ Πιτ, με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα.

Σε ένα story, το οποίο ανέβασε ο 16χρονος τότε Παξ στον ιδιωτικό λογαριασμό του που έχει μόνο για τους φίλους του και μετέπειτα έσβησε, αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα σε αυτόν τον παγκόσμιας κλάσης μαλ...».

Η ανάρτηση συνεχίζει σε ίδιο ύφος: «Χρόνο με τον χρόνο, ξανά και ξανά, αποδεικνύεις στον εαυτό σου ότι είσαι ένα απαίσιο και ποταπό πρόσωπο. Δεν έχεις καμία εκτίμηση ή ενσυναίσθηση απέναντι στα 4 μικρότερα παιδιά σου που τρέμουν από φόβο όταν βρίσκονται μπροστά σου. Ποτέ δεν θα καταλάβεις τη ζημιά που έχεις κάνει στην οικογένειά μου, γιατί είσαι ανίκανος να το κάνεις. Έχεις κάνει τη ζωή των πιο κοντινών μου ανθρώπων μια συνεχή κόλαση. Μπορείς να λες στον εαυτό σου και στον κόσμο ό,τι θες, αλλά η αλήθεια θα έρθει στο φως κάποια μέρα. Οπότε, χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα, γαμ... απαίσιε άνθρωπε...».

Σάλος με την ανάρτηση του γιου του Μπραντ Πιτ: «Χρόνια πολλά, απαίσιε άνθρωπε»

Τα παιδιά των Τζολί - Πιτ

Τα 4 μικρότερα παιδιά, στα οποία αναφέρεται ο Παξ, φέρεται να είναι τα αδέρφια του: η 18χρονη σήμερα Ζαχάρα, η 17χρονη Σιλό και τα 15χρονα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν.

Συνολικά, η Αντζελίνα Τζολί είχε υιοθετήσει τρία παιδιά (Μάντοξ, Παξ, Ζαχάρα), πριν παντρευτεί τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος στη συνέχεια έγινε και αυτός θετός τους γονέας. Στη συνέχεια, το πάλαι ποτέ αγαπημένο ζεύγος είχε αποκτήσει τα τρία βιολογικά του παιδιά.

Ο Παξ είναι το τρίτο παιδί που είχε υιοθετήσει η Τζολί το 2007 από ένα ορφανοτροφείο στο Χο Τσι Μινχ του Βιετνάμ. Τότε, ο μικρούλης ήταν μόλις 3 ετών, ενώ η ναρκομανής μητέρα του τον είχε παρατήσει στο ορφανοτροφείο όταν ήταν ακόμη βρέφος.

Η κακή σχέση του Μπραντ Πιτ με τον Μάντοξ

Όλα τα παραπάνω συναινούν στο γεγονός ότι ο διάσημος ηθοποιός φέρεται να είχε κακή σχέση όχι μόνο με τον ένα θετό γιο του, αλλά και με τον άλλο.

Σε κατάθεσή της, η Αντζελίνα Τζολί είχε περιγράψει το βίαιο ξέσπασμα του πρώην συζύγου της, τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν εκείνοι και τα έξι παιδιά τους πετούσαν από τη Γαλλία στην Καλιφόρνια με ένα ιδιωτικό τζετ.

«Ο Πιτ έπνιξε ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο» και «άρπαξε την Τζολί από το κεφάλι και την κούνησε», αναγράφονται στην κατάθεση, προσθέτοντας ότι κάποια στιγμή «έχυσε μπύρα στην Τζολί. Σε ένα άλλο, έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά». Το παιδί, με το οποίο ήρθε στα χέρια ο Μπραντ Πιτ, ήταν ο μεγάλος του γιος, ο Μάντοξ.

Παρά την πίεση από την πλευρά της Τζολί να διερευνηθεί περαιτέρω το θέμα, οι αρχές δεν αποφάσισαν καμία ποινική δίωξη εις βάρος του Πιτ. Μόλις μερικές μέρες μετά το οικογενειακό ταξίδι, η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Πριν μερικές μέρες, η άλλη θετή κόρη του πρώην ζεύγους, η Ζαχάρα, αποκάλυψε ότι το επίθετό της δεν είναι Τζολί-Πιτ, αλλά σκέτο Τζολί.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice