Ο Robert Pattinson αποκάλυψε ότι κοιμόταν σε μια φουσκωτή βάρκα για μήνες
Ο Pattinson έχει περιπλανηθεί στον κόσμο της τέχνης και στο παρελθόν, επιμελώντας έξι έργα για μια δημοπρασία του Sotheby's © ΕΡΑ / NEIL HALL
Celebrities

Ο Robert Pattinson αποκαλύπτει ότι κοιμόταν σε μια φουσκωτή βάρκα για μήνες

O 37χρονος ηθοποιός έχει τώρα ένα νέο χόμπι: τον σχεδιασμό επίπλων

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο Robert Pattinson αποκάλυψε ότι κοιμόταν σε μια φουσκωτή βάρκα για μήνες - O 37χρονος ηθοποιός έχει τωρα ένα νέο χόμπι: τον σχεδιασμό επίπλων

Ο Robert Pattinson μπορεί να έχει υποδυθεί έναν βρικόλακα σε πέντε ταινίες Twilight, αλλά και τον σκοτεινό Άνθρωπο - Νυχτερίδα βγάζοντας εκατομμύρια δολάρια,  ωστόσο ο Βρετανός ηθοποιός αποκάλυψε ότι στο παρελθόν αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει ένα φουσκωτό σκάφος για μόνιμη κατοικία.

«Υπήρχε μια εποχή που το μόνο έπιπλο που είχα για περίπου έξι μήνες ήταν μια φουσκωτή βάρκα που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως καναπές, κρεβάτι και τραπεζαρία», είπε στο Architectural Digest όπως αναφέρει το CNN. «Μου άρεσε πολύ, αλλά προκάλεσε πολλά προβλήματα στην πλάτη μου».

Το νέο χόμπι του Pattinson: ο σχεδιασμός επίπλων

Ο Pattinson, έχει πλέον αποκτήσει ένα καινούργιο χόμπι και αυτό είναι να σχεδιάζει έπιπλα, συνεργαζόμενος με τη σχεδιάστρια Nicole Gordon για την δημιουργία του καναπέ των ονείρων του.

Με δύο στρογγυλούς βραχίονες που προεξέχουν σαν γιγάντιοι λοβοί αυτιών, ο καναπές καλύπτεται από λευκό λινό βελούδο με λίγο από ροζ όνυχα. Το τελικό σχέδιο προήλθε από κάποια παλιά σκίτσα επίπλων του Pattinson που πιστεύει ότι «μπορεί να κάνουν τους ανθρώπους να αλληλεπιδρούν με παιχνιδιάρικο και άτυπο τρόπο», είπε στο Architectural Digest.

«Όλα τα σκίτσα είχαν δυσανάλογα, υπερμεγέθη στοιχεία που ήταν αρκετά διασκεδαστικά», είπε. «Και στη διαδικασία κατασκευής ορισμένων μοντέλων από πηλό, διαπίστωσα ότι οι οργανικές επικαλυπτόμενες καμπύλες είχαν παρόμοιο αποτέλεσμα».

Αυτός και η Gordon ανέπτυξαν αυτές τις πρωτότυπες ιδέες προτού συνεργαστούν με τον αρχιτέκτονα Andrea Cadioli και την σχεδιάστρια Claudia Bracamontes για την κατασκευή του καναπέ, ο οποίος εκτίθεται τώρα στην έκθεση JF Chen.

Ο Pattinson έχει τολμήσει να περιπλανηθεί στον κόσμο της τέχνης στο παρελθόν, επιμελώντας έξι έργα για μια δημοπρασία του Sotheby's στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Σεπτέμβριο, που περιελάμβαναν έναν πίνακα του 1964 από τον Willem de Kooning, τον πίνακα Rotation #9 του Richard Serra του 2011 και ένα άτιτλο σχέδιο του 2005 της Julie Mehretu.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice