Ο Ρόμπερτ Πάτινσον & η Σούκι Γουότερχαουζ
© EPA/JUSTIN LANE
Celebrities

Suki Waterhouse: Έγκυος η σύντροφος του Robert Pattinson – Το βίντεο με την ανακοίνωση

Θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά

62224-137655.jpg
Newsroom |

Σούκι Γουότερχαουζ και Ρόμπερτ Πάτινσον περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) και η Σούκι Γουότερχαουζ (Suki Waterhouse), με τη δεύτερη να ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της με έναν συγκινητικό τρόπο.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια-τραγουδοποιός βρισκόταν σε συναυλία στην Πόλη του Μεξικού, όταν εμφανίστηκε στη σκηνή με ροζ μίνι φόρεμα με στρας το οποίο αναδείκνυε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

«Αποφάσισα να φορέσω κάτι ιδιαίτερα λαμπερό σήμερα γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από κάτι άλλο που συμβαίνει. Δεν ξέρω αν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα», φαίνεται να λέει, ενώ δείχνει με νόημα την κοιλιά της.

Δείτε πώς αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της η Suki Waterhouse:

Πριν από την ανακοίνωση, πηγές είχαν δηλώσει στο Page Six ότι η 31χρονη Γουότερχαουζ και ο 37χρονος Πάτινσον είναι «ενθουσιασμένοι» που θα γίνουν γονείς.

Οι φήμες για εγκυμοσύνη είχαν ξεκινήσει τον Οκτώβριο κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του ζευγαριού στα βραβεία GO στο Λος Άντζελες.

Οι δυο τους βγαίνουν εδώ και πέντε χρόνια, αλλά έχουν καταφέρει να κρατήσουν το ειδύλλιό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Πάτινσον και η Γουότερχαουζ έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους ως ζευγάρι στο κόκκινο χαλί τον Δεκέμβριο του 2022, όταν παρευρέθηκαν σε επίδειξη μόδας του οίκου Dior στη Γκίζα της Αιγύπτου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice