Η Σάρον Στόουν πλήρωσε τον μισθό του Λεονάρντο Ντι Κάπριο το 1995 όταν το στούντιο δεν του έδινε ρόλο
Η Σάρον Στόουν βοήθησε τον Ντι Κάπριο στα πρώτα του βήματα όταν το στούντιο αρνήθηκε να του δώσει ρόλο © ΕΡΑ / RICCARDO ANTIMIANI, ETIENNE LAURENT
Celebrities

Η Σάρον Στόουν πλήρωσε τον μισθό του Ντι Κάπριο το 1995 όταν το στούντιο δεν του έδινε ρόλο

Δεν μπορώ να την ευχαριστήσω αρκετά, δηλώνει ο 49χρονος ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Σάρον Στόουν πλήρωσε τον μισθό του Λεονάρντο Ντι Κάπριο το 1995 όταν το στούντιο δεν του έδινε ρόλο - Την έχω ευχαριστήσει πολλές φορές, δήλωσε ο 49χρονος ηθοποιός

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αποκάλυψε στο E! News ότι έχει ευχαριστήσει τη Σάρον Στόουν «πολλές φορές» όταν η ίδια πλήρωσε τον μισθό του ως ηθοποιός το 1995, αφού το στούντιο αρνήθηκε να του δώσει ρόλο στο δραματικό γουέστερν του Σαμ Ράιμι, «The Quick and the Dead».

Father VS Son (Leonardo Di Caprio is so damn good) | The Quick and the Dead | CLIP

Ο Ντι Κάπριο ήταν υποψήφιος για Όσκαρ στο «What’s Eating Gilbert Grape» εκείνη την εποχή και η Στόουν ήταν πολύ πρόθυμη να συνεργαστεί με τον νεαρό σταρ. Επέμενε στο να δοθεί ο ρόλος στον Ντι Κάπριο, αλλά και τον Ράσελ Κρόου στην ταινία και ήταν πρόθυμη να πληρώσει.

arnie grape logoless scenes // what's eating gilbert grape 720p

«Αυτοί είναι οι δύο ηθοποιοί με τους οποίους θέλω να συνεργαστώ», είχε δηλώσει η Στόουν, σύμφωνα με το Variety. «Είναι απίστευτο. Η Στόουν υπήρξε μια τεράστια πρωταθλήτρια του κινηματογράφου και έδινε ευκαιρίες σε άλλους ηθοποιούς, γι' αυτό είμαι πολύ ευγνώμων», συμπλήρωσε ο Ντι Κάπριο.

«Την έχω ευχαριστήσει πολλές φορές», πρόσθεσε. «Δεν ξέρω αν της έστειλα ένα πραγματικό ευχαριστήριο δώρο, αλλά δεν μπορώ να την ευχαριστήσω αρκετά».

Στο «The Quick and the Dead», η Στόουν πρωταγωνίστησε ως μία πιστολέρο που επισκέπτεται μια παραμεθόρια πόλη και συγκρούεται με τον αρχηγό της, Τζιν Χάκμαν. Στα απομνημονεύματά της το 2021, «The Beauty of Living Twice», αποκάλυψε ότι πλήρωσε η ίδια τον μισθό του Ντι Κάπριο αφού το στούντιο TriStar Pictures αρνήθηκε να του δώσει το ρόλο,

Ο Ντι Κάπριο τράβηξε την προσοχή  της Στόουν μετά από μια επιτυχημένη οντισιόν

«Αυτό το παιδί με το όνομα Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήταν το μόνο που τα πήγε τόσο καλά στην ακρόαση», έγραψε η Στόουν, προσθέτοντας ότι πέρασε από οντισιόν ανάμεσα από μια χούφτα εφήβους ηθοποιούς για τον ρόλο του The Kid. «Κατά τη γνώμη μου ήταν ο μόνος που μπήκε και έκλαψε, παρακαλώντας τον πατέρα του να τον αγαπήσει καθώς πέθανε στη σκηνή».

Το περιστατικό με το στούντιο και η απόφαση να πληρώσει η ίδια τον Ντι Κάπριο παρακίνησαν εν μέρει τη Στόουν να γίνει παραγωγός, όπου θα μπορούσε να διασώσει τα ταλέντα που πίστευε ότι άξιζαν τη δουλειά.

Το «The Quick and the Dead» κυκλοφόρησε το 1995 μαζί με άλλες ταινίες με πρωταγωνιστή τον Ντι Κάπριο, όπως τα «The Basketball Diaries» και «Total Eclipse». Την επόμενη χρονιά, η καριέρα του Ντι Κάπριο εκτοξεύτηκα με την επιτυχία του «Τιτανικού» του Τζέιμς Κάμερον. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί  αυτή τη στιγμή στην ταινία «Killers of the Flower Moon» του Μάρτιν Σκορσέζε.

Killers of the Flower Moon — "Handsome Devil" Clip

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice