Η βασίλισσα Λετίθια ακολουθεί το μεγαλύτερο τρεντ των καιρών
© Carlos Alvarez/Getty Images
Celebrities

Η βασίλισσα Λετίθια ακολουθεί το μεγαλύτερο trend των καιρών

Εκτός από βασίλισσα της Ισπανίας, είναι άλλωστε και βασίλισσα του στιλ

Βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας: Ποιο μεγάλο τρεντ υιοθέτησε και εκείνη;

Η βασίλισσα Λετίθια είναι άλλο ένα celebrity που αποφάσισε να απαρνηθεί τις βαφές και τα κόλεστον και να αφήσει τα μαλλιά της στο φυσικό τους χρώμα, δηλαδή στο γκρίζο. Πριν από μερικές μέρες παρακολούθησε ένα σεμινάριο δημοσιογραφίας, καθώς και η ίδια πριν γίνει βασιλοπούλα ήταν δημοσιογράφος. Εκεί οι παριστάμενοι διαπίστωσαν πως ένα ασημί τσουλούφι ξεπρόβαλλε από την καστανή της κώμη. Και εδώ γεννάται το ερώτημα: είναι φυσικό το τσουλούφι, σαν της Παναγιωταρέα και του Σωτήρη Κούβελα (τι σας λέω τώρα;) ή καμιά ανταύγεια; Λογικά κάποτε θα μας αποκαλυφθεί η αλήθεια, αλλά θέλει υπομονή το πράμα.

Η βασίλισσα Λετίθια ακολουθεί το μεγαλύτερο τρεντ των καιρών
© Carlos Alvarez/Getty Images

Η Λετίθια είναι 51 χρονών, λογικό να ασπρίζει, άργησε κιόλας. Όμως, όλα κι όλα, είναι τρομερά κομψή, σχεδόν υπέρκομψη! Αφήνοντας στην άκρη τις τρίχες, να σημειώσουμε πως στο σεμινάριο διέπρεψε, τουλάχιστον στιλιστικά (δημοσιογραφικά δεν ξέρουμε). Το σύνολο που επέλεξε ήταν ιδανικό για το σώμα της αλλά και την περίσταση. Με φαρδύ πλισέ παντελόνι σε χρώμα ελαφί, μαύρο τοπ και μαύρη δερμάτινη καμπαρντίνα Lottusse 1877, έκανε τους παρατρεχάμενους του κοσμικού και βασιλικού ρεπορτάζ να νιώσουν υπερβολικά περήφανοι. Το στιλ συμπληρωνόταν από διαμαντένια σκουλαρίκια - κρίκους της Gold and Roses, μια τσάντα Marche από τον Οίκο Nina Ricci και λόφερς με χοντρή σόλα και υπογραφή Martinelli.

Η βασίλισσα Λετίθια ακολουθεί το μεγαλύτερο τρεντ των καιρών
© Carlos Alvarez/Getty Images

Πριν παντρευτεί τον Φελίπε τον Στ’ της Ισπανίας, τον πιο περιζήτητο εργένη της εποχής γιατί ήταν όμορφος κι όχι σαν κάτι άλλους γαλαζοαίματους που είναι σαν κακοψοφονάχεις, η Λετίθια εργαζόταν ως παρουσιάστρια ειδήσεων στην Televisión Española και το CNN. Ως ελεύθερη είχε σήμα κατατεθέν της τις γόβες στιλέτο, αξεσουάρ που διατήρησε και μετά τον γάμο, το 2004. Οι κακές γλώσσες λένε πως τις χρειαζόταν με ύψος 1,68 όταν ο άνδρας της είναι 1,98!

Η βασίλισσα Λετίθια ακολουθεί το μεγαλύτερο τρεντ των καιρών
© Carlos Alvarez/Getty Images

Προφανώς οι κακές γλώσσες αγνοούν το βασιλικό πρωτόκολλο, που υποχρεώνει τις γυναίκες της οικογένειας να φορούν τακούνια ύψους 8 πόντων, τουλάχιστον σε επίσημα events. Με τούτα και με κείνα, εδώ ο κόσμος καίγεται κι εμείς ασχολούμαστε με τακούνια και τρίχες γαλαζοαίματων. Η ελαφρότητα ως αντιπερισπασμός στα σοβαρά: γι’ αυτό τον λόγο δεν υπάρχουν ακόμα βασιλιάδες;

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice