Η Λάνα Ντελ Ρέι βλέπει τη μητρότητα να έρχεται - H αμερικανίδα τραγουδίστρια περιέγραψε τα σχέδιά της για το μέλλον και την πιθανότητα να κάνει παιδιά.
Η Λάνα Ντελ Ρέι μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με τη μητρότητα σε μια νέα συνέντευξη © Instagram/Lana Del Rey
Celebrities

«Το βλέπω να έρχεται»: Η Λάνα Ντελ Ρέι μοιράζεται τις σκέψεις της για τη μητρότητα

Η ποπ σταρ εξομολογείται ότι βλέπει τον εαυτό της τελικά να γίνεται μαμά

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Λάνα Ντελ Ρέι βλέπει τη μητρότητα να έρχεται - H αμερικανίδα τραγουδίστρια περιέγραψε τα σχέδιά της για το μέλλον και την πιθανότητα να κάνει παιδιά.

Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Λάνα Ντελ Ρέι μοιράζεται τις σκέψεις της σχετικά με τη μητρότητα σε μια νέα συνέντευξη στους Sunday Times, σημειώνοντας ότι «υπάρχουν κι άλλα να εξερευνήσει» στη ζωή της.

«Γι' αυτό ο Θεός δεν μου έδωσε ακόμα παιδιά», δήλωσε. «Επειδή υπάρχουν περισσότερα να εξερευνήσω. Ξέρω ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει τα πάντα. Τους έχει κάψει, όπως τον Ίκαρο. Αλλά εγώ είμαι πρόθυμη να πάω εκεί».

Η διεθνώς αναγνωρισμένη τραγουδίστρια πρόσθεσε ότι βλέπει τον εαυτό της τελικά να γίνεται μαμά, σημειώνοντας: «Το βλέπω να έρχεται για μένα. Θα το δούμε. Θα δούμε “τι θα λιώσει τα φτερά”».

Σημειώνεται ότι η σταρ κυκλοφόρησε την Παρασκευή (01.12) μία επανεκτέλεση του διάσημου τραγουδιού «Take Me Home, Country Roads» του Τζον Ντένβερ, που κυκλοφόρησε το 1971 μετά την κυκλοφορία του 9ου στούντιο άλμπουμ της, με τίτλο «Did You Know That There's A Tunnel Under Ocean Blvd».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice