Αντζελίνα Τζολί: Τα παιδιά μου είναι οι στενότεροι φίλοι μου - Δεν έχω κοινωνική ζωή
Αντζελίνα Τζολί: Τα παιδιά μου είναι οι στενότεροι φίλοι μου - Δεν έχω κοινωνική ζωή © EPA/Oliver Contreras / POOL
Celebrities

Αντζελίνα Τζολί: Τα παιδιά μου είναι οι στενότεροι φίλοι μου

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε στο «WSJ. Magazine»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Αντζελίνα Τζολί: Τα παιδιά μου είναι οι στενότεροι φίλοι μου - Η διάσημη ηθοποιός μίλησε στο «WSJ. Magazine»

Η Αντζελίνα Τζολί προέβη σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις για την προσωπική της ζωή και πως αυτή έχει πλέον διαμορφωθεί με τα παιδιά της και τον χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων ανέφερε πως τα παιδιά της είναι πλέον οι πιο κοντινοί της άνθρωποι και επειδή μεγάλωσε γύρω από το Χόλιγουντ δεν είναι εντυπωσιασμένη με την περιοχή.

«Είναι οι πιο κοντινοί άνθρωποι για μένα και τη ζωή μου, και είναι οι στενοί μου φίλοι», δήλωσε η ηθοποιός στο «WSJ. Magazine». 

«Είμαστε επτά διαφορετικοί άνθρωποι»

«Είμαστε επτά διαφορετικοί άνθρωποι, το οποίο είναι η δύναμή μας», συνέχισε, προσθέτοντας: «Έπρεπε να θεραπευτούμε. Υπάρχουν πράγματα από τα οποία έπρεπε να θεραπευτούμε. Το σώμα μου αντιδρά πολύ έντονα στο στρες. Το σάκχαρό μου ανεβαίνει και κατεβαίνει. Έπαθα ξαφνικά την παράλυση του Μπελ έξι μήνες πριν από το διαζύγιό μου».

«Συνειδητοποίησα ότι οι στενότεροι φίλοι μου είναι πρόσφυγες», επισήμανε, περιγράφοντας τον μικρό κύκλο υποστήριξης που έχει. «Ίσως τέσσερις στις έξι από τις γυναίκες που έχω κοντά μου προέρχονται από πόλεμο και συγκρούσεις».

Η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ το 2016, λίγο αφότου κατηγορήθηκε ότι κακοποίησε την πρωταγωνίστρια του «Lara Croft: Tomb Raider» και δύο από τα παιδιά τους πάνω σε ιδιωτικό τζετ ενώ σάλος προκλήθηκε από την ανάρτηση του Παξ Τζολί-Πιτ, υιοθετημένου γιου της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, να καταφέρεται με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του θετού πατέρα του.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice