Κάτια Ταραμπάνκο: Ποζάρει με την Anya Taylor -Joy στην Αθήνα
© Instagram / kweenkatyatar
Celebrities

H Κάτια Ταραμπάνκο ποζάρει με την Anya Taylor -Joy στην Αθήνα

H selfie στο Instagram και η έκπληξη

Κάτια Ταραμπάκο και Anya Taylor -Joy ποζάρουν μαζί σε φωτογραφία - Η ανάρτηση του μοντέλου στο Instagram 

Η selfie της Κάτιας Ταραμπάνκο με την Anya Taylor-Joy, είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα των τελευταίων ημερών στη showbiz, όχι μόνο στα ελληνικά αλλά και στα ξένα μέσα. Το μοντέλο που έγινε ιδιαίτερα γνωστό μόλις πριν ένα χρόνο, λόγω της συμμετοχή του στο τηλεοπτικό reality GNTM, δημοσίευσε στις 7 Δεκεμβρίου την απόλυτη ινσταγκραμική φωτογραφία, ποζάροντας με την ηθοποιό Anya Taylor-Joy. Τα sites του εξωτερικού μη γνωρίζοντας την Κάτια Ταραμπάνκο, την αναφέρουν ως Ελληνίδα θαυμάστρια.

Η Βρετανίδα ηθοποιός, έχει εμφανιστεί σε πολλές δημοφιλείς σειρές, όπως “Picky Blinders”, “The making of the menu” και “Atlantis”, όμως ξεχώρισε πραγματικάμε τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην σειρά “The Queens Gambit”. Η εικοσιεπτάχρονη ηθοποιός, επισκέφτηκε πριν δύο εβδομάδες την αγαπημένη μας Αθήνα. Ωστόσο αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά. Η Anya Taylor-Joy, είχε ξαναέρθει στην Ελλάδα μαζί με το μοντέλο διεθνούς φήμης Cara Delevigne πριν δύο χρόνια, για την επίδειξη μόδας του οίκου Dior, στο Καλλιμάρμαρο. Έδωσε το παρόν ως πρέσβειρα του οίκου, δηλαδή ως brand ambassador, κερδίζοντας φυσικά όλα τα βλέμματα.

Η ανάρτηση της φωτογραφίας με την Κάτια Ταραμπάνκο, προκάλεσε τεράστια έκπληξη στο ελληνικό κοινό, μη περιμένοντας να δει το συγκεκριμένο δίδυμο στην πλατφόρμα του Instagram. Θα υπάρξει άραγε επόμενη συνάντηση;

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice