Σίντι Κρόφορντ: Aνέβασε την «εμφάνιση» της στο «The Crown» στο Instagram
Σίντι Κρόφορντ © L. Cohen/WireImage/Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Η Σίντι Κρόφορντ ανέβασε στο Instagram την «εμφάνιση» της στο «The Crown»

Τη σκηνή, ο πρίγκιπας Φίλιππος ρώτησε τον Γουίλιαμ ποιες ήταν οι γυναίκες στον τοίχο του

62224-137655.jpg
Newsroom |

Σίντι Κρόφορντ: Στο Instagram η εμφάνιση της στο «The Crown»

Η Σίντι Κρόφορντ μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, καθώς θυμήθηκε την επίσκεψή της στο παλάτι του Κένσινγκτον μετά την εμφάνισή της στον τελευταίο κύκλο της σειράς «The Crown» του Netflix.

Το σούπερ μόντελ, 57 ετώ μοιράστηκε σε ποστ ένα απόσπασμα από την έκτη σεζόν της σειράς, όπου ο νεαρός πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε αφίσες των super models στον τοίχο του. Στη σκηνή, ο πρίγκιπας Φίλιππος  ρώτησε τον Γουίλιαμ ποιες ήταν οι γυναίκες και αυτός του απάντησε: «η Κλόντια Σίφερ, η Σίντι Κρόφορντ και η Ναόμι Κάμπελ».

«Ένα μικρό cameo στο @thecrownetflix», έγραψε η Κρόφορντ στη λεζάντα. 'Ακόμα θυμάμαι έντονα την επίσκεψή μου στο παλάτι του Κένσινγκτον για να συναντήσω την Νταϊάνα και τον έφηβο Γουίλιαμ (που μόλις είχε ανακαλύψει τα "Super Models")'.

Ενα ανάλογο ποστ είχε κάνει και πριν περίπου έξι χρόνια με αφορμή την συμπλήρωση είκοσι ετών από τον θάνατο της πριγκίπισσας.

Στη λεζάντα την περιέγραψε μέσα από τη δική της ματιά αναδεικνύοντας τον προσηνή, πράο, προσιτό της χαρακτήρα για τον οποίο αγαπήθηκε. Συγκεκριμένα έγραψε: «Στη μνήμη αυτής της γυναίκας που εμπνέει: Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στο παλάτι του Κένσιγκτον. Η Πριγκίπισσα Νταιάνα βρήκε με κάποιο τρόπο το νούμερο του γραφείου μου και κάλεσε η ίδια για να επικοινωνήσει μαζί μου. Η βοηθός μου σοκαρίστηκε. Τελικά μιλήσαμε και μου ζήτησε την επόμενη φορά που θα πήγαινα στο Λονδίνο να περνούσα για ένα τσάι. Νομίζω ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε αρχίσει να προσέχει τα μοντέλα της εποχής και εκείνη πίστεψε ότι το να με δουν από κοντά θα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη τόσο για εκείνον, όσο και τον πρίγκιπα Χάρι. Ήμουν αγχωμένη και δεν ήξερα τι να φορέσω, αλλά θυμάμαι ότι μόλις μπήκε στο δωμάτιο και αρχίσαμε να μιλάμε, ήταν σαν να συζητάω με μια φίλη μου. Ήταν τόσο ευγενική και το πρότυπο της σύγχρονης πριγκίπισσας».

Το 2020, μιλώντας με τη Ναόμι Κάμπελ στη σειρά «No Filter With Naomi» στο YouTube, η Κρόφοντ αποκάλυψε ότι είχε ένιωθα περίεργα όταν συνάντησε για πρώτη φορά την Νταϊάνα.

«Φοβήθηκα τόσο πολύ όταν συνάντησα την πριγκίπισσα Νταϊάνα και βρέθηκα στο παλάτι του Κένσινγκτον επειδή υπάρχει τόσο πολύ πρωτόκολλο και υποθέτω ότι, επειδή δεν είμαι Αγγλίδα, δεν καταλαβαίνω κάποια από αυτά», ανέφερε.

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice