Σβαρτζενέγκερ: Επανένωση με τον κινηματογραφικό του «δίδυμο» Ντάνι Ντε Βίτο
© Christian Charisius/ Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Επανένωση των «δίδυμων» Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και Ντάνι Ντε Βίτο

«Ο αδελφός μου!» έγραψε ο Σβαρτζενέγκερ στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom |

Σβαρτζενέγκερ: Επανένωση με τον Ντάνι Ντε Βίτο

O ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ παρακολούθησε την παράσταση του Ντάνι Ντε Βίτο στο Μπρόντγουεϊ «I Need That» και φωτογραφήθηκε στην συνέχει με τον κινηματογραφικό του δίδυμο. 

«Ο αδελφός μου!» έγραψε ο Σβαρτζενέγκερ στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram. «Ήταν φανταστικό να βλέπω τον Ντάνι στο Μπρόντγουεϊ στην παράσταση «I Need That». Αυτός και η Λούσι (η κόρη του) και όλοι οι εμπλεκόμενοι κράτησαν το κοινό διασκεδαστικό, γελαστό και αγαπημένο κάθε λεπτό - ένα από τα καλύτερα θεατρικά έργα που έχω δει ποτέ, ένα πραγματικό θέαμα με καρδιά!!! Ανυπομονώ να ξανασυνεργαστούμε».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο GQ, ο Ντε Βίτο αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Σβαρτσενέγκερ.

«Χάσαμε το "Twins 2", επειδή έγινε κυβερνήτης - και θα έπρεπε να το είχε κάνει αντί να γίνει κυβερνήτης-» αστειεύτηκε ο Ντε Βίτο. «Τώρα έχουμε ένα μικρό πρότζεκτ για το οποίο συζητάμε».

Όταν ρωτήθηκε ο ηθοποιός και παραγωγός αν το "Twins" σχετίζεται με τη νέα παραγωγή εκείνος αρνήθηκε. «Όχι, πρόκειται για κάτι μεταξύ δύο φίλων, γιατί περνάμε καλά μαζί. Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον με πολλούς τρόπους. Εγώ είμαι πολύ πιο δυνατός από εκείνον».

Με πληροφορίες από Deadline

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice