ο Kanye West και Bianca Censori - Γιατί χώρισε το διάσημο ζευγάρι
Ο Kanye West και η Bianca Censori παντρεύτηκαν μυστικά τον Δεκέμβριο του 2022 © Getty Imagew / Rachpoot/Bauer-Griffin
Celebrities

Ο Κάνιε Γουέστ δημοσίευσε αποκαλυπτικές φωτογραφίες της συζύγου του Μπιάνκα Σενσόρι

Πολλοί θεωρούν ότι «χειραγωγεί» τη σύζυγό του

62224-137655.jpg
Newsroom |

Κάνιε Γουέστ: Ημίγυμνες φωτογραφίες της γυναίκας του στο Instagram

Μία σειρά από αποκαλυπτικά στιγμιότυπα της συζύγου του, Μπιάνκα Σένσορι ανάρτησε ο Κάνιε Γουέστ στα social media.

Η Σενσόρι εμφανίζεται στις εικόνες να φοράει εσώρουχα που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία, όπως πολύ συχνά κάνει ακόμη και σε δημόσιες παρουσίες της όταν συνοδεύει το σύζυγό της. Μάλιστα, ο Γουέστ, ο οποίος σύμφωνα με πολλά διεθνή ΜΜΕ είναι εκείνος που επιλέγει τα outfits της, σε μια από τις εικόνες έγραψε στην λεζάντα: «Δεν φοράμε παντελόνια φέτος».

 

Αντιδράσεις και κατηγορίες για χειραγώγηση

Οι αλλαγές στην εμφάνισή της άλλοτε «συντηρητικής» Σενσόρι έχουν προβληματίσει τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και πολλοί αναρωτιούνται, αν πρόκειται για δική της πρωτοβουλία ή έχει επηρεαστεί από τον διάσημο σύζυγό της. Κυριαρχεί δε, η άποψη ότι η Μπιάνκα Σένσορι προσπαθεί με πλαστικές επεμβάσεις και προκλητικό στιλ να μοιάσει στην πρώην σύζυγο του Γουέστ, Κιμ Καρντάσιαν. Δημοσιογράφος της DailyMail έκανε πριν λίγο καιρό λόγο ακόμη και για «χειραγώγησή της από τον Κάνιε Γουέστ, ο οποίος δεν διστάζει να τη μεταμορφώσει σε μαριονέτα του χάριν διαφήμισης της εταιρείας και του ονόματός του».

Το καλοκαίρι, αίσθηση και ποικίλα σχόλια προκάλεσαν οι γυμνές εμφανίσεις της Bianca στην Ιταλία, όπου έκανε διακοπές με τον διάσημο σύζυγό της. Μάλιστα, στην Βενετία τους απέκλεισαν δια βίου λόγω του δημόσιου σεξ στο οποίο επιδόθηκαν.

Mε πληροφορίες από Daily Mail

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice