H Sydney Sweeney απαντά στους επικριτές της για το βίντεο με τους Rolling Stones

Θα κάνει ό,τι της αρέσει με το σώμα της

Η Sydney Sweeney απάντησε σ’ αυτούς που την κατηγορούν ότι παρουσίασε τον εαυτό της σαν αντικείμενο στο βιντεοκλίπ των Rolling Stones για το «Angry».

Η Sydney Sweeney απάντησε σ’ αυτούς που την κατηγορούν ότι παρουσίασε τον εαυτό της σαν αντικείμενο σ’ ένα βίντεο των Rolling Stones για το «Angry».

Η σταρ του «Anyone But You», στο εξώφυλλο του Glamour UK, εξήγησε ότι διάλεξε τη δική της στολή «μέσα από άπειρες επιλογές ρούχων» και ότι «αισθάνθηκε καλά» με τη συμμετοχή της στο βίντεο για το single από το τελευταίο άλμπουμ του συγκροτήματος, «Hackney Diamonds».

Η ηθοποιός ανέφερε: «Μια από τις ερωτήσεις που μου κάνουν είναι: “Είσαι φεμινίστρια;” Νοιώθω δυνατή με το να αποδέχομαι το σώμα που έχω. Είναι σέξι και δυνατό, και δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό», είπε η Sweeney, η οποία φόρεσε έναν μαύρο κορσέ με αστεράκια στο βίντεο των Stones ενώ χορεύει στο πίσω κάθισμα ενός κάμπριο. Στο μεταξύ, στους δημοσιογράφους πλέον αρέσει τόσο πολύ να κάνουν ερωτήσεις για τη γυναικεία χειραφέτηση με στόχο να ξεμπροστιάσουν μια γυναίκα ως …προδότη του φύλου της, που το απολαμβάνουν περισσότερο από την ερώτηση «Με ποιον έχεις σχέση;»

Ο frontman των Blur και συνδημιουργός των Gorillaz, Damon Albarn, είχε ενστάσεις για το βίντεο των Stones και τις διατύπωσε σε μια συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό «Les Inrockuptibles» που δημοσιεύτηκε νωρίτερα αυτόν το μήνα.

«Άκουσα το νέο τους τραγούδι και παρακολούθησα αυτό το φρικτό μουσικό βίντεο που τους δείχνει σε διάφορες φάσεις της ζωής τους που είναι αποτυπωμένες σε διαφημιστικές πινακίδες», είπε ο Albarn. «Και αυτή η νεαρή γυναίκα παρουσιάστηκε σαν αντικείμενο! Τι στο διάολο είναι αυτό; Υπάρχει κάτι εντελώς ανοίκειο σε σχέση με τη σημερινή εποχή!»

Η Sweeney, η οποία μίλησε για την ανάγκη της αποδοχής του σώματος σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξής της στο Glamour UK, είπε ότι ήταν «cool και εμβληματικό» που πρωταγωνιστεί στο βίντεο των Stones.

«Ένιωσα τόσο καλά», είπε. «Όλες οι κινήσεις, όλα όσα έκανα, ήταν όλα freestyle. Θέλω να πω, ποιος άλλος μπορεί να χορεύει πάνω στο κάθισμα ενός κάμπριο οδηγώντας στη Sunset Boulevard με αστυνομική συνοδεία; Υπάρχουν τόσο ωραία πράγματα που μου δίνεται πλέον η ευκαιρία να κάνω με την καριέρα που έχω ακολουθήσει»…    

The Rolling Stones - Angry (Official Video)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice